Emberek, mi történik Áder Jánossal?

  • narancs.hu
  • 2017. május 30.

Nagytotál

A köztársasági elnöknek nem kellene komolyzenei koncertekre járnia, mert még a végén valami baja esik.

Nincs könnyű dolga a köztársasági elnöknek, hiszen két peca és egy-egy botrányos törvény aláírása között rengeteg protokollprogramon kell részt vennie. Csak az elmúlt napokban – az MTI által közölt fotók alapján – járt az önfenntartó faluban, Rozsályon, megbízóleveleket adott át nagyköveteknek, elment a Nemzeti Színházba, Gödöllőn beköszönt a természetfilm-fesztiválra. Ezeket kisujjból kirázza Áder, van, ahol még mosolyog is, azonban a komolyzenei koncertekkel nehezen birkózik meg.

A köztársasági elnök kedden a Müpában volt a Kocsis Zoltán emlékére rendezett hangversenyen, de miközben Lévai Anikó, Pintér Sándor és a köztársasági elnök felesége, Herczegh Anita is kedélyesen beszélgetett, Áder egészen máshol járt.

false

 

Fotó: MTI

Az előző héten a Szent István-bazilikánál is megjelent Áder Balázs János zongoraművész szabadtéri zongoraestjén, de hogy itt mi történt vele, arra még gondolni sem merünk.

false

 

Fotó: MTI

 

Itt a bizonyíték, hogy Áder János csak a második legmorcosabb államfő a világon

Ez aztán a nagy találkozás! Ha azt hitte volna, hogy kamerák és fényképezők előtt Áder Jánosnál nincs morcosabb elnök a földkerekségen, akkor még nem látta a magyar államfő legutóbbi vendégét. Pénteken Budapesten járt Igor Dodon moldovai elnök, aki találkozott Orbán Viktorral, de előtte benézett még a Sándor-palotába is.

Figyelmébe ajánljuk