Alföldi, Kulka és Kovács Patrícia után újabb név a köztévéből kitiltottak listáján

  • narancs. hu
  • 2016. december 10.

Narancsblog

De ahogy megmagyarázzák, az ám az igazi!

A név persze önmagában nem túl érdekes, a HírTv egyik újabb kis reménységét, Puzsér Róbertet akarta meghívni Fábry Sándor a show-jába, de a főnökei lepisszegték. Pedig a borsonline szerint a veterán tévés beleadott apait-anyait. Az újabb kitiltottat idézve „tökösen” viselkedett, mely megjegyzés ugyanakkor némi fogalomzavarról és súlyos értelmezési problémákról árulkodik: ha valaki nem tud elintézni valamit, azt mifelénk ritkán hívják tökösnek, az ilyenre az impotens a szakszó, de ugye nem vagyunk egyformák. A tökös Fábryt sajna nem érte el a lap, s arról sincs hír, hogy az inzultus miatt hátat fordított volna a köztévének.

false

Szerencse a szerencsétlenségben, hogy a királyi tévét viszont sikerült elérniük, ahol rögtön közölték is, hogy mindenki nyugodjon le, csak a magyar televíziózásban bevett protokoll szerint jártak el: a konkurenciából nem hívunk vendéget, oszt’ jónapot.

„Médiapiaci sajátosság, hogy a Tv2 sztárjai nem, vagy csak nagyon korlátozottan szerepelnek az RTL Klub műsoraiban és fordítva. Ahogyan Petőfi tv-s fiatal műsorvezető sem tűnik fel celebműsorban az RTL-en: mindenkinek a maga sztárjai fontosak. Csak a föntebbi szabályszerűség érvényesítéséről van szó.” Különösen ezt a föntebbit mondták szépen, s a válaszuk is megszívlelendő: mindenki maradjon a saját szemétdombján, pontosabban lövészárkában. Csak hát akkor mi van a köztévéből ugyancsak kitiltott Alföldivel, Kulkával, Vágóval, Nagy Bandóval meg a többi, politikailag másként gondolkodó persona non gratával? Ők is egy másik tévében zúzzák?

Álkérdés persze, hisz tudjuk a választ: áh, a köztévében piszkosul nincsen kitiltási lista, sem leírt, sem hallgatólagos, értsétek meg pupákok, hogy ezekre nem kíváncsi a néző.

A köztévét meg csak úgy ostromolják.

Neked ajánljuk