Vona Gábor személyesen nyújtaná be a számlát Orbán Viktornak: cefetül magas lesz

  • narancs.hu
  • 2016. október 5.

Narancsblog

Hétfőn még kígyót-békát kiabáltak egymásra, ma már vajazódik a nyalom a szád.

Hétfőn kétfordulós parlamenti összecsapásban igyekeztek felszínen tartani nézeteltéréseiket (és egymást) a NEM-ek barátai, mely torzsalkodás során Vona Orbán egészségügyi problémáira célozgatott, Orbán pedig arra, hogy Simicska kilóra megvette Vonáékat (a kilókról még Vonának is eszébe jutott, hogy Orbán igazán járhatna egy kicsit konditerembe, mindezt csak a „vita” színvonalának pontos betájolhatósága miatt idézzük fel).

Ma viszont az történt, hogy Vona Gábor sajtótájékoztatón jelentkezett be személyes, négyszemközti találkára Orbán Viktorhoz, kábé azzal az üzenettel, hogy ha alkotmánymódosítást szeretnél szépfiú, azt csak a testünkön keresztül tudod kivitelezni. S a testünket, aztat mi drágán adjuk, pláne komplettbe, gumi nélkül.

2010-ben...

2010-ben...

Fotó: MTI – Beliczay László

Első ránézésre azért túlságosan nem ijednénk meg a konditermek hősének zsarolási potenciáljától még négyszemközt sem, hiszen ha jól emlékszünk, a Jobbik eleve azzal jött, hogy mi szükség van itt népszavazásra, módosítsad az alkotmányt, mi támogatunk, oszt’ készen is vagyunk. Aztán meg, amikor a Fidesz ezt meg sem hallotta, azzal jöttek, hogy akkor ők is támogatják a nemeket.

S lett belőle így egy szép közös bukta.

Ezt enné meg most nagyon szívesen Vona Orbánnal egy tányérból. Ilyenformán nem gondolhatja senki komolyan, hogy Vona pusztán erről az alkotmánytrükközésről akar majd beszélgetni, riszálgatni kicsit. Fenéket. Sokkal többre kíván ő bejelentkezni négyszemközt.

S az elmúlt időszak történéseinek fényében bárki nyugodtan feltehet egy szolidabb összeget arra, hogy mutatkozik majd némi fogadókészség is minderre. Szóval az ár tényleg roppant magas lesz, s ha belegondolunk, hogy eddig mit fizetett ki Orbán a saját zsebéből, s mit a mienkből, elég egyszerű kimatekozni, hogy ennek a szép négyszemközti találkozónak is ki adja meg az árát. Hát, ez az ország, de nagyon.

Figyelmébe ajánljuk