Kedves Lewis Hamilton, nálunk ez így működik!

Publicisztika

Lewis Hamilton hétszeres világbajnok brit autóversenyző alaposan kiakasztott egy bejegyzésével jó pár magyar politikust, akik közül néhányan neki is estek. Adunk egy kis segítséget a magyar viszonyok megértéséhez. 

„Elfogadhatatlan, gyáva és félrevezető dolog, hogy a hatalom ilyen törvényt hozzon” – írtad, Lewis, Instagram-oldaladon. Hát, kedves Lewis, nálunk ez nem elfogadhatatlan – példa rá a százharmincvalahány nemhogy gyáva, hanem bátor ember (plusz a hozzájuk csatlakozók). Ami pedig a félrevezetést illeti, Verstappen tudna rólad (is) mesélni.

Szóval maradj a kaptafánál – vagy hol –, és nem ártana még egy kicsit képezned magad. Amikor az igazságügy-miniszterünk vezetni tanult, például elolvasta a KRESZ-tankönyvet. (Tudod te egyáltalán, hogy mi az?) Mondhatom, hogy rohadt nagy szerencséd van, hogy a versenypályán nincs keresztforgalom, pláne sebességkorlátozás. (Egyébként: az ő pályáikon sincs, ha érted, mire gondolok.)

Persze, akadt kommentelő, aki úgy látja, neked jobban megy a kormányzás, mint nekik. Hát az mondjuk biztos, hogy a mieinknek nem valami világbajnok módon.

Egyébként: ti Sebastian Vettellel egymással azon is versenyeztek, hogy ki tudja jobban vegzálni a magyarokat? Ő ezt mondta, ni: „Mindenkinek szabadon kéne megválasztania azt, mit szeretne kezdeni magával, éppen ez lenne az egész lényege. Nyomasztónak tartom, hogy egy olyan ország, amelyik az Európai Unióban van, ilyen törvényt hoz.”

Ha nem tudnátok, ez a jogszabály evolúción ment keresztül! Pedofiltörvényként indult, gyermekvédelmiként végződött, mert közben rájöttek, ki-be járkálnak az iskolákba az LMBTQ-aktivisták. Hirdetik elemzők, mindez csupán taktika a hatalom részéről, hogy a homoszexuálisokat összemossák a pedofilokkal. És ha nem taktika – vagy nemcsak az –, hanem valóban így is gondolják a hatalmon levők?

Persze nem mindig keverik össze a pedofilokat a homoszexuálisokkal. Az egyik diplomatájukat sem azért csempészték haza Dél-Amerikából titokban és fosztották meg suttyomban nagyköveti címétől, mert meleg, hanem mert pedofil.

Viszont a házelnök, Kövér László már egy két évvel ezelőtti fórumon (ahogy az akkori Index megírta) azt találta szólani, aktuálisan a melegek (ellehetetlenített) örökbefogadási szándékaival kapcsolatban: „Erkölcsi értelemben semmi különbség nincs egy pedofil magatartása között, meg a között, aki ezt követeli. Mindkettő esetben a gyermek egy tárgy, egy élvezeti cikk, a kiteljesedés, az önmegvalósítás eszköze. Különböző okokból nem akarok gyereket, de igényt tartok rá, hogy más gyerekét jogom legyen felnevelni.”

Természetesen nem kötelező kultúrembernek lenni. Csakhogy többet is mondott ugyanott:

„Egy normális homoszexuális tudja, hogy a világ rendje micsoda, hogy ő így született, ilyenné lett. Próbál ehhez a világhoz alkalmazkodni úgy, hogy nem tartja magát feltétlenül egyenrangúnak.”

Tehát ha valaki „így született”, avagy „illyenné lett”, próbáljon „ehhez a világhoz alkalmazkodni úgy, hogy nem tartja magát feltétlenül egyenrangúnak”. És – például – a valamilyen fogyatékkal, betegséggel élők is, ha már így születtek vagy ilyenekké lettek?

Ezt vajon melyik propagandaközpontban találták ki? Na és azt, amit egy hónapja mondott a miniszterelnök a Kossuth adón? „Pubertáskorban a legnehezebb, amikor ez a szexuális viselkedésmód, társadalmi viselkedés kialakul (…), az ember nem tetszik mindenkinek, időnként csalódások érik, de arra nem az a válasz, hogy akkor arra agitáljuk őket, hogy változtassanak nemet, hanem arra, hogy hogyan próbáljanak együtt élni azzal az adottsággal, fizikai, szellemi adottsággal, amivel rendelkeznek, és így megtalálni a helyüket a felnőtt világban”. És nem egészen két két hete: „Nemcsak királylányok, hanem királyfiúk is vannak, akiknek időnként nem egyenes, hanem más irányultságaik vannak az életükben.”. 

Ki használja már ezt a kifejezést, még ha eufemizált formában is, hogy ferde hajlamú? Melyik propagandaközpont javasolta? Ezek nyilvánvalóan a miniszterelnök – még erősen múlt századi – saját gondolatai, szavai.

És biztos nem hiszed el, Lewis, de vannak a szellemi hátországában tudós emberek is, akik szintén abnormalitásnak tartják azt – szívből, igazán –, ami mellett a Vettel komáddal kiálltok. Legfőbb űrügyi kormányzati emberünk, Ferencz Orsolya ezt írta a Facebook-oldalára: „A fiú, aki levágatja a nemiszervét és szétbombázza a hormonháztartását, nem nőként fogja élni az életét, hanem olyan férfiként, akinek levágták a nemiszervét és tönkretették a hormonháztartását. A nő, aki levágatja a melleit és összekaszaboltatja a nemiszervét, majd szétveri a hormonháztartását, nem férfiként fogja élni az életét, hanem olyan nőként, akinek összevagdalták a testét és szétverték a hormonháztartását. A képzelgésük tudatzavar, nem írja felül a természet törvényeit. Azokat ugyanis nem lehet felülírni. Ennyi.”

Hát, Lewis, nem ennyi. Van nálunk például egy csupa professzorból álló csoportosulás is, a nevükben is benne van: a Professzorok Batthyány Körének (PBK) tagjai ők. Na, az ő elnökük elárulta nemrégiben a Kossuth rádióadón, hogy a homoszexualitás népszerűsítése miatt igen gyorsan kihalhat az emberiség (amiatt is, ha nem oltatja be magát, de ez mellékszál). Egyébként pedig (ez különösen fog neked tetszeni)

„Európában – matematika – a fehér faj már most a kihalás szélén van. 1,21-es szaporodási mutatóval, ki kell számolni.”

És ennek tetejébe: „Ebben a helyzetben még ráadásul azt proponálni, hogy legyünk melegek, legyünk LMBTQ-sok? Miért kell ezt proponálni? Egy nemi devianciát – nem értem, nem tudom felfogni, hogy miért kell ezt az emberek felé példaként állítani?”

És: a szexualitásnak „nem az iskolában a helye” (mintha nem lenne a gimiben amúgy is életkori sajátosság), „függetlenül attól, hogy hetero- vagy homoszexualitás”; hanem „annak megvannak a klubok, megvannak a szórakozóhelyek, ahol a legkülönbözőbb dolgokat lehet megélni.” Ne felejtsd el, amit ez a professzor, nem mellesleg az Állatorvos-tudományi Egyetem rektora mondott, hogy „a szexualitás az egyik legfontosabb dolog, de azért annak az alapja a fajfenntartás, és természetesen az örömszerzés. De nem lehet a fajfenntartás kárára és csak az örömszerzés felé elmozdulni.”

Na, ehhez most tedd hozzá, hogy a PBK Orbán Viktor kedvenc tudós társasága. És – mint vezetőjük rávilágított – „pontosan azt az értékrendet követjük, amit a kormányunk képvisel”. Annyira közel állnak a kormányhoz, hogy „megvannak az informális csatornáink, amin el tudjuk juttatni a véleményünket”. Ám nemrég mégis most mégis szükségesnek gondolták a nyilvánosság elé lépni egy kormányt támogató nyílt levéllel. Amihez – ehhez is, hiába gyávázol egyeseket – „nagy bátorság" kellett. Ugyanis „egy véleményterror alakult ki”, s az „a legsötétebb sztalini időszakot idézi vissza”. Na, ennek a részese lettél te is Lewis, meg a Vettel komád is, meg a Soros-hálózatnak, mindketten. (Nem mintha értenétek egyáltalán ezt a zagyvaságot, pedig ezzel választást lehet nyerni Magyarországon.)

Kétségbeesésbe kergetitek teljesen a csúcsértelmiségünket. „Nem mondhatja el egy magyar ember, hogy például kiskorú gyermekek számára nemi átalakító képzéseket népszerűsítenek?” – kérdezte szomorúan Sótonyi professzor is.

Dehogynem, ezt te is tudod, Lewis. Hivatalos pecsét is van immár: az Országos Választási Bizottság engedélyezte a referendum megtartását, aminek nyilván örül a főprofesszor, hiszen azt is mondta a múltkor: „Egy fantasztikus dolognak tartom, hogy egy közös népakarat szülessen igenis ebből a népszavazásból.” Az nem is jutott eszébe, hogy nem az lesz az eredmény, amire ő gondolt.

Remélem, nem akarod személyes részvételeddel alakítani. Budai Gyula képviselő úr biztos nem véletlenül kérdezte tőled: „Nem mondták Önnek, hogy a népszavazáson, amelynek kérdései erről fognak szólni, Ön nem szavazhat ?!” Nyilván azt hiszi, hülye vagy. Egy európai parlamenti képviselőnk meg arra figyelmeztet téged, nincs gyereked, ezért eleve ne ugass bele ebbe a dologba.

Látod, Lewis, mennyire összezavartad már őt is? Hiszen akkor a magyar gyermektelenek se menjenek el szavazni?

Kedves Olvasónk!

Elindult hírlevelünk, ha szeretné, hogy önnek is elküldjük heti ajánlónkat, kattintson ide a feliratkozásért.

A Magyar Narancs független, szabad politikai és kulturális hetilap.

Jöjjön el mindennap: fontos napi híreink ingyenesen hozzáférhetők. De a nyomtatott Narancs is zsákszám tartalmaz fontos, remek cikkeket, s ezek digitálisan is előfizethetők itt.

Fizessen elő, vagy támogassa a független sajtót! Olvassa a Magyar Narancsot!

Figyelmébe ajánljuk