Ingyen elvihető könyveket helyez ki a Budapesti Közművek

  • narancs.hu
  • 2022. június 21.

Sorköz

Önkormányzati várókban, ügyfélszolgálatokon. Le is lehet adni feleslegessé vált könyveinket.

Egyelőre négy fővárosi helyszínen helyezett ki könyvespolcot a Budapesti Közművek Zrt., de továbbiak kialakításán is dolgoznak - közölte honlapján az önkormányzati tulajdonú társaság.

A cég Szemléletformáló és Újrahasználati Központjába szép számmal érkeztek feleslegessé vált könyvek, ebből alakítottak ki egy válogatást, és a polcokat olyan fővárosi helyszíneken helyezték el, ahol naponta sokan megfordulnak, várakozással töltik az idejüket: önkormányzati várókban, közszolgáltatók ügyfélszolgálatain.

A könyveket ingyen el lehet vinni és újakat is lehet hozni helyettük. "A lényeg, hogy körforgásban maradjanak" - írja a BKM.

 

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk

Miért jött létre a bűnügyi felügyelet és mit jelent pontosan? Kérdések és válaszok a Schadl-ügy apropóján

Amikor a végrehajtói kar volt elnökének és egyik vádlott-társának a letartóztatását megszüntették, bűnügyi felügyelet alá helyezték őket. Mi ez a jogintézmény, különösen az ingatlanhoz kötött bűnügyi felügyelet (köznyelven szólva: házi őrizet)? Egyebek mellett erről is szó esik Jován László ügyvéddel folytatott beszélgetésünkben.