Ingyen Mészöly-kötet jár diákigazolványért

  • narancs.hu
  • 2021. május 17.

Sorköz

Elég csak felmutatni, és már jár a könyv!

Mészoly Miklós öt novelláját gyűjtötte egy kötetbe a Jelenkor Kiadó és a Libri Könyvkereskedelmi Kft., a kötetet pedig diákok kaphatják meg ingyen - közölte a Libri. 

Az író születésének 100. évfordulója alkalmából a kezdeményezés célja, hogy Mészöly Miklós művei minél több fiatal olvasóhoz eljussanak, és körükben is mind ismertebbé váljon a szerző. Ennek érdekében a szervezők egy, erre az évfordulóra összeállított, kereskedelmi forgalomba nem kerülő novellaválogatást osztanak szét 10 000 példányban a középiskolások és a felsőoktatásban részt vevő hallgatók között.

Az exkluzív kiadvány öt Mészöly-novellát tartalmaz: Koldustánc; Film, az Emkénél; Szárnyas lovak; Anyasirató és Nem felelt meg neki. 

A köteteket a fiatalok május 14-étől (a készlet erejéig) – érvényes diákigazolványuk bemutatása után – vehetik át a Libri könyvesboltokban. További infók itt! 

Kedves Olvasónk!

Üdvözöljük a Magyar Narancs híroldalán.

A Magyar Narancs független, szabad politikai és kulturális hetilap.

Jöjjön el mindennap: fontos napi híreink ingyenesen hozzáférhetők. De a nyomtatott Narancs is zsákszám tartalmaz fontos, remek cikkeket, s ezek digitálisan is előfizethetők itt.

Fizessen elő, vagy támogassa a független sajtót! Olvassa a Magyar Narancsot!

 

Neked ajánljuk