Lecserélték a kellemetlenre sikeredett borítót az irodalom-munkafüzeten

  • narancs.hu
  • 2023. február 6.

Sorköz

Egyelőre csak az interneten.

Új borítót kapott – legalábbis az interneten – az a hetedikeseknek szóló, NAT 2020-as irodalom-munkafüzet, amelyre egy enyhén szólva érdekes Kölcsey-szobor került.

A cseréről és a „példásan gyors reakcióról” Nyáry Krisztián posztolt a Facebookon. Bár az eredeti verzióra is ő hívta fel a figyelmet még pénteken, hétfői bejegyzésében leszögezte, a „szerencsétlen szögből fotózott képet” nem ő vette észre először, de nem is egyedül ő látott bele „irodalmon kívüli motívumokat”.

Lecserélte az Oktatási Hivatal a fura címlapképpel megjelent hetedikes irodalom munkafüzet borítóját. Bár a...

Posted by Nyáry Krisztián on Monday, February 6, 2023

A Telex emlékeztetett, a kinyomtatott példányok egyelőre mindenkinél ott vannak, akiknek az iskolája ezt a TKV/27-3/2022 számú határozattal tankönyvvé minősített, 978-963-19-9822-1-es ISBN-számú munkafüzetet rendelte meg. A javított verzió csak a Tankönyvkatalógus online felületén láható.

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk