Alig kétéves, de már nem megfelelő focihoz a kispesti stadion gyepe

  • narancs.hu
  • 2024. március 19.

Sport

Az U21-es válogatott csütörtök esti mérkőzését emiatt át is teszik az MTK-stadionba.

A Bozsik Aréna gyepe nincs megfelelő állapotban ahhoz, hogy megrendezzék rajta az U21-es válogatottunk felkészülési meccsét, ezért az MTK pályáján, az Új Hidegkuti Nándor Stadioban. lesz a csütörtöki találkozó Moldova ellen.

 
A Bozsik Aréna kívülről
Wikimedia Commons
 

 A kispesti stadion játéktere már a hétvégi fordulóban sem volt a legjobb állapotban, az első gólt éppen úgy szerezték a piros-feketék, hogy Nyitrai Bence távoli lövésénél a labda a talaj miatt kicsit átverte a Soroksár kapusát a kapu előtt.

A stadiont 2021-ben adták át, székekre lebontva ez volt a legdrágább az összes új magyarországi stadionból eddig, csak a gyepnapoztató rendszer majdnem 200 millió forint volt, de ezek szerint a vízelvezetés mégsem sikerült tökéletesen.

Mint ismert, a Moldova elleni felkészülési találkozón debütál az U21-es válogatottunk kispadján Szélesi Zoltán szövetségi edző, aki azután kapta meg a lehetőséget, hogy Gera Zoltán a másodosztályú Vasas vezetőedzője lett.

 

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk