Átvitték a sürgősségire Ónodi Henriettát

  • Narancs.hu/MTI
  • 2024. augusztus 13.

Sport

Márciusban szívinfarktussal került kórházba az ötvenéves világ-, Európa- és olimpiai bajnok tornász.

Számos komplikációval került a sürgősségire Ónodi Henrietta olimpiai bajnok tornász, aki márciusban szívinfarktust kapott.

Az 50 éves világ- és Európa-bajnok tornász az elmúlt két hónapot a hosszú távú gondozási rehabilitációs kórházban töltötte, onnan került át a sürgősségire – testvére, Ónodi-Klausler Barbara közösségi oldala szerint.

„Elkezdték a kezelést a kórházban, amitől valamivel jobban érzi magát, de a fájdalmai még mindig jelentősek. Az étvágya azonban javult és megfelelően szedi a gyógyszereit” – írta bejegyzésében Ónodi-Klausler Barbara, majd megköszönte az emberek támogatását és a Gofundme oldalon a kezelésre eddig összegyűlt csaknem 36 ezer dollárt, amelyet több mint hatszázan ajánlottak fel.  

Az évek óta Amerikában élő háromgyermekes családanya, Ónodi Henrietta március 28-án egy floridai élelmiszerboltban lett rosszul. Azonnal kórházba szállították, és bár útközben többször is megállt a szíve, sikerült stabilizálni az állapotát. Szinte teljes elzáródást találtak az artériáiban, így életmentő műtétet hajtottak végre rajta.

A 38-szoros magyar bajnok Ónodi Henrietta az 1992-es barcelonai olimpián ugrásban lett aranyérmes.

 

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk