Babos Tímea megmutatta, milyen gyalázkodó üzeneteket kap

  • narancs.hu
  • 2021. november 26.

Sport

„Remélem, meghalsz, és elégsz a pokolban, te hülye ribanc.” 

Ha nyer, ha veszít, mindig kap alpári üzeneteket a közösségi oldalakon Babos Tímea teniszező. A világranglista 161. helyén álló, párosban négyszeres Grand Slam-győztes sportoló azért mutatott meg néhányat a neki küldött alpári hangvételű megjegyzésekből, hogy ízelítőt adjon abból, hogyan zaklatják a versenyzőket a közösségi oldalon.

Korábban Ulrikke Eikeri norvég teniszező nyilatkozott arról, hogy minden mérkőzése után ilyen üzeneteket kap, ha veszít, akkor különösen gyűlölködő megjegyzések jutnak el hozzá – írja a 24.hu.

„I hope you die and burn in hell you stupid bitch, azaz: remélem, meghalsz, és elégsz a pokolban, te hülye ribanc” – így hangzik az egyik, Babos Tímeának küldött üzenet, de vannak ennél gusztustalanabbak is.

„ Szomorú, hogy az embereknek nincs jobb dolguk, mint másokat  kritizáljanak/bántsanak. Minden egyes meccsemen minimum 100 százalékot próbálok nyújtani, van, amikor nyerek, és van, amikor veszítek. Mindenesetre ez egy borzasztó dolog, és szeretném felhívni rá a figyelmeteket! Nem szabadna így lennie!” – írta Babos Tímea.

Kedves Olvasónk!

Elindult hírlevelünk, ha szeretné, hogy önnek is elküldjük heti ajánlónkat, kattintson ide a feliratkozásért.

A Magyar Narancs független, szabad politikai és kulturális hetilap.

Jöjjön el mindennap: fontos napi híreink ingyenesen hozzáférhetők. De a nyomtatott Narancs is zsákszám tartalmaz fontos, remek cikkeket, s ezek digitálisan is előfizethetők itt.

Fizessen elő, vagy támogassa a független sajtót! Olvassa a Magyar Narancsot!

Figyelmébe ajánljuk