Csak összejött: rengetegen nézték tegnap a felcsúti focicsapat meccsét

  • narancs.hu
  • 2018. szeptember 2.

Sport

Rengeteg kartonfigura.

Hiába kapott ki tegnap Mezőkövesdtől a Felcsút, a Puskás Akadémiának nem kellett szomorkodnia: a Felcsút, Zs-közép nevű Facebook-csoport ugyanis segített, hogy legyenek 2Rule mezbe öltözött szurkolók is lelátókon:

false

Fotó: Facebook/Felcsút, Zs-közép

false

 

Fotó: Facebook/Felcsút, Zs-közép

Így legalább nem volt olyan üres a stadion, mint múlt hétvégén, amikor mindössze egyetlen néző árválkodott a vendégszektorban, akire két biztonsági őr vigyázott.

A NER focija egyetlen fényképen: 1 néző = 2 biztonsági őr

Természetesen ez is a Felcsúttal történt. Csodálatos poszttal indította a ma reggelt az Index. Észrevették, hogy a hétvégi Paks–Felcsút meccsen a vendégszektorban mindössze egyetlen néző árválkodott, rá viszont mindjárt két biztonsági őr is jutott. Lassan már több securitys lesz a meccseken, mint néző! A részletet tartalmazó felvétel itt nézhető meg.

Figyelmébe ajánljuk

Miénk itt a vér

  • - turcsányi -

A papa mozija ez. Nem pont a formula hagyományos értelmében, sokkal inkább szó szerint. A hatvanas évek közepén az olasz anyakönyvi hivatal kigyűjtötte a Sergio keresztnevű polgárokat, s mindegyiket hatóságilag kötelezték arra, hogy spagettiwesterneket készítsenek.

Megszemélyesített dokumentumok  

„Boldog magyar jövőt!” – olvassuk a feliratot Chilf Mária kollázsán, ahol egy felvonuláson Lenin, Rákosi és Sztálin fényképét viszik a munkások és az úttörők, nyomukban a ledöntött Sztálin-szobor feje gurul egy tankkal a háttérben.