Csipes Tamara ezüstérmes kajak egyes 500 méteren

  • Narancs.hu/MTI
  • 2024. augusztus 10.

Sport

A győztes az új-zélandi címvédő, Lisa Carrington lett, Gazsó Alida Dóra hatodikként ért célba.

Csipes Tamara ezüstérmet nyert szombaton kajak egyes 500 méteren a párizsi olimpián. A szintén futamgyőztesként döntőbe jutott Gazsó Alida Dóra hatodik lett. A számot az új-zélandi címvédő Lisa Carrington nyerte, aki ezzel nyolcszoros olimpiai bajnok. Csipes Tamara és Gazsó Alida Dóra pénteken kajak kettes 500-on ezüstérmet nyertek, csütörtökön négyesben pedig bronzérmet szereztek.

Az ezüstérmes Csipes Tamara a női kajak egyesek 500 méteres versenyének döntőjében a 2024-es párizsi nyári olimpián a vaires-sur-marne-i evezős és kajak-kenu pályán 2024. augusztus 10-én.
Fotó: MTI/Kovács Tamás
 

Csipes a rajtból nagyon jól jött el – a magyar szurkolók közvetítésen át is jól hallható bíztatása mellett –, majd az élre állt, 250 méternél vezetett a címvédő Lisa Carrington előtt, az új-zélandi kajakos azonban jobban bírta a hajrát. A harmadik helyre a dán Emma Jörgensen futott be.

Az ezüstérmes Csipes Tamara a női kajak egyesek 500 méteres versenyének eredményhirdetésén.
Fotó: MTI/Kovács Tamás

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk