Eriksen továbbra is kórházban marad, folyik a kivizsgálása, de jól van

  • narancs.hu
  • 2021. június 14.

Sport

Szeretné megérteni, mi történt.

Ügynöke szerint Christian Eriksen továbbra is kórházban marad, de jó úton van a felépülés felé. "Reggel beszéltem vele. Viccelődött és jó hangulatban volt, jól van" – mondta Martin Schoots még vasárnap a Gazzetta dello Sportnak.

"Mindannyian azon vagyunk, hogy megértsük, mit történt vele. Ő is ezt szeretné. Az orvosok alaposan kivizsgálják, ez sok időt vesz igénybe" – tette hozzá Schoots.

Mint ismert, a 29 éves középpályás a mérkőzés 43. percében esett össze, mindenféle előzmény nélkül. Az orvosi stáb még a pályán újraélesztette, majd a koppenhágai kórházban stabilizálódott az állapota.

"Boldog, mert látta, mennyi szeretet veszi körül. A világ minden tájáról kapott üzeneteket. Ő és a családja mindenkinek köszöni. Christian nem adja fel" – mondta Schoots, miután meglátogatta a játékost, aki idén olasz bajnok lett az Internazionalével.

A menedzser szerint hétfőn és talán még kedden is megfigyelés alatt tartják majd Eriksent, akivel ott van a családja.

"Csütörtökön, a belgák elleni találkozón mindenképpen szeretne szurkolni a csapattársainak" – árulta el Martin Schoots.

(MTI)

Kedves Olvasónk!

Üdvözöljük a Magyar Narancs híroldalán.

A Magyar Narancs független, szabad politikai és kulturális hetilap.

Jöjjön el mindennap: fontos napi híreink ingyenesen hozzáférhetők. De a nyomtatott Narancs is zsákszám tartalmaz fontos, remek cikkeket, s ezek digitálisan is előfizethetők itt.

Fizessen elő, vagy támogassa a független sajtót! Olvassa a Magyar Narancsot!

Neked ajánljuk