A fradisták beleszálltak Tordai Bencébe

  • narancs.hu
  • 2024. március 4.

Sport

Fekete-Győr Andrást vette védelmébe, ezt nem nézték jó szemmel. 

A Ferencváros-Kecskemét mérkőzésre kilátogató hazai drukkerek Tordai Bencének üzentek – írja a 24.hu. Az országgyűlési képviselő védelmébe vette Fekete-Győr Andrást, akit hivatalos személy elleni erőszak bűntette miatt egy év börtönbüntetésre ítéltek, két év próbaidőre felfüggesztve. 

„Egy tüntetésen egy füstgyertyának az eldobása az bármilyen módon összehasonlítható lenne. (…) A maguk fociultráit egytől egyig életfogytiglanra kellene lecsukniuk, hogyha azt gondolják, hogy a pirotechnikai eszközök használata az egy ennyire veszélyes dolog” – fogalmazott Tordai Bence. 

A portál szerint több sem kellett a ferencvárosi ultráknak, a Kecskemét elleni bajnokin válaszoltak a politikusnak három kiírással. „Te semmirekellő szarházi! Nekünk életfogytig tartó szenvedély! Neked életfogytig tartó kínszenvedést!” – üzenték. 

A mérkőzést egyébként 2-0-ra megnyerte az FTC, de egy meccsel kevesebbet játszva egy pontra van lemaradva a listavezető Paks mögött. Azt azért érdemes megjegyezni, hogy a kecskemétiek szereztek egy gólt, de hosszas VAR-ozás után elvették a találatot a vendégektől.

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk