Hosszú Katinka cáfolta, hogy visszavonulna

  • narancs.hu
  • 2022. január 15.

Sport

Majd egyszer biztosan felhagy a versenysporttal, de nem most.

Néhány nappal ezelőtt az Index írta meg, hogy információik szerint Hosszú Katinka hamarosan bejelenti visszavonulását. Az olimpikon a Nemzeti Sportnak most úgy nyilatkozott, nem igaz a visszavonulásáról szóló híresztelés. Igaz ugyan, hogy Hosszú tavasszal lesz 33 éves, de még versenyezni fog egy ideig. 

Hosszú arról is beszélt az interjúban, hogy új célokat tűzött ki maga elé: szeretne ő lenni az első úszó a világon, akinek száz érme van világversenyekről – egyelőre 96-nál jár, de azt mondja nem baj, ha a maradék négy nem mind arany lesz.

Kedves Olvasónk!

Elindult hírlevelünk, ha szeretné, hogy önnek is elküldjük heti ajánlónkat, kattintson ide a feliratkozásért!

A Magyar Narancs független, szabad politikai és kulturális hetilap.

Jöjjön el mindennap: fontos napi híreink ingyenesen hozzáférhetők! De a nyomtatott Narancs is zsákszám tartalmaz fontos, remek cikkeket, s ezek digitálisan is előfizethetők itt.

Fizessen elő, vagy támogassa a független sajtót! Olvassa a Magyar Narancsot!

Figyelmébe ajánljuk

Miénk itt a vér

  • - turcsányi -

A papa mozija ez. Nem pont a formula hagyományos értelmében, sokkal inkább szó szerint. A hatvanas évek közepén az olasz anyakönyvi hivatal kigyűjtötte a Sergio keresztnevű polgárokat, s mindegyiket hatóságilag kötelezték arra, hogy spagettiwesterneket készítsenek.

Megszemélyesített dokumentumok  

„Boldog magyar jövőt!” – olvassuk a feliratot Chilf Mária kollázsán, ahol egy felvonuláson Lenin, Rákosi és Sztálin fényképét viszik a munkások és az úttörők, nyomukban a ledöntött Sztálin-szobor feje gurul egy tankkal a háttérben.