Kenderesi haza akar menni, amiért hajlandó fizetni

  • narancs.hu
  • 2019. július 29.

Sport

Milliósra is rúghat a büntetése.

Napok óta képezi a közbeszéd tárgyát, hogy Kenderesi Tamás, olimpiai bronzérmes úszó, a Dél-Koreában zajló vizes világbajnokság után, egy szórakozóhelyen megérintette egy helyi táncoslány fenekét.

A sportolót meggyanúsították szexuális zaklatással: a rendőrség vádemelési javaslattal fordult az ügyészséghez - olvasható a Yonhap News Agencyn, amit az Index szemlézett.

Kenderesi a tettéért bocsánatot kért, de visszautasítja a szexuális zaklatás vádját, ugyanakkor jelezte, hogy hajlandó letétbe helyezni a helyszíni bírságnak megfelelő összeget, amely akár milliós is lehet.

Kenderesi: Hozzáértem a fenekéhez, megsértettem erkölcsi normákat, de a zaklatásvádat visszautasítom

"Egyetlen, talán meggondolatlan mozdulatot tettem." Kenderesi Zoltán olimpiai bronzérmes úszó a Nemzeti Sporthoz eljuttatott közleményben reagált arra a vasárnapi hírre, hogy a dél-koreai rendőrség szexuális zaklatás vádja miatt előállította hajnali 3-kor egy éjszakai szórakozóhelyen. „Szombat éjszaka, egy szórakozóhelyen a mellékhelyiségből visszafelé haladva a táncparkett felé, hozzáértem egy ott dolgozó, koreai táncoslány fenekéhez.

Figyelmébe ajánljuk