Két és fél óra alatt fogytak el a jegyek a magyar futballválogatott meccsére

  • narancs.hu
  • 2023. november 3.

Sport

Az idei utolsó, kis szerencsével már tét nélküli felvonás Montenegró ellen lesz.

Mintegy két és fél óra alatt minden jegy elkelt a magyar labdarúgó-válogatott utolsó Európa-bajnoki selejtezőjére, amelyet november 19-én rendeznek a Puskás Arénában – közölte az MLSZ.

A szövetség beszámolója szerint az elérhető belépőkre több mint 110 ezer igénylés futott be, ami eleve majdnem duplája a 67 ezres Puskás Arénának, de tovább nehezítette a helyzetüket, hogy valamivel több, mint 30 ezer szurkoló már tavaly télen bérletet vásárolt, így jóval kevesebb szabad hely volt. Vendégszurkolók ezúttal nem lesznek, ugyanis az UEFA a montenegrói drukkerek rasszista megnyilvánulásai miatt megtiltotta a jegyárusítást a montenegrói szövetségnek.

Ha a magyar válogatott a hátralévő két mérkőzésén – november 16-án Bulgáriában, majd három nappal később hazai pályán – legalább egy pontot szerez, biztosan kijut a jövő évi németországi Európa-bajnokságra.

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk

Cserna-Szabó András: „Csinálnék egy kocsmát”

Megjelent új novelláskötete, az ösztöndíjakat és a kitüntetéseket elfogadja, ha adnak neki, és nem kérnek cserébe, de abbahagyná az írást, ha rengeteg pénze lenne. Épp ezért senki ne adjon neki! Az utolsó magyarokért is kár lett volna. Cserna-Szabó Andrással beszélgettünk.

Lefotózta a Kígyó-sziget egyik védőjét, aki visszaszólt az oroszoknak

Emeric Lhuisset fotográfus fényképein valódi harctereket és igazi katonákat látunk, még akkor is, ha a kompozíció klasszikus festményeket idéz. Mi a viszonya valóságnak és beállításnak, hogyan nyerhetik vissza hangjukat a történelem tényleges főszereplői, és hogyan sikerült lefotózni a Kígyó-sziget védőjét, aki rádión szólt be az orosz hadihajónak? Budapesti kiállítása apropóján beszélgettünk.