Kikapott a válogatott Albániától

  • narancs.hu
  • 2021. szeptember 5.

Sport

A hazai csapat történelmi gólt rúgott és mérkőzést nyert. 

1-0-ra kikapott a magyar labdarúgó válogatott Albánia ellen vasárnap esti világbajnoki-selejtező mérkőzésen, így a negyedik helyre csúszott vissza a csoportjában. Az albán válogatott alakított ki több helyzetet, melyeket kihagyott, végül azonban a 87. percben Armando Broja megszerezte a vezetést, és ezzel a győzelmet. A játékos történelmet írt, ugyanis Albánia még soha nem rúgott gólt és nem nyert a magyar válogatott ellen. 

Labdar?g? vb-selejtez?k - Alb?nia-Magyarorsz?g

 
Az albán Lorenc Trashi (k) Botka Endre (j) és Szoboszlai Dominik között az Albánia-Magyarország labdarúgó világbajnoki selejtező mérkőzésen az albániai Elbasanban 2021. szeptember 5-én.
Fotó: Malton Dibra / MTI/EPA
 

Zsinórban a második vereségét szenvedi el Magyarország, ugyanis csütörtökön 4 góllal kapott ki Anglia ellen Budapesten, a Puskás Arénában. Marco Rossi szövetségi kapitánynak nélkülöznie kellett Szalai Ádámot, ugyanis a Németországban futballozó csatár koronavírus-tesztje pozitív lett

Legközelebb szerdán játszik a magyar válogatott Andorra ellen világbajnoki-selejtezőt. 

Kedves Olvasónk!

Elindult hírlevelünk, ha szeretné, hogy önnek is elküldjük heti ajánlónkat, kattintson ide a feliratkozásért!

A Magyar Narancs független, szabad politikai és kulturális hetilap.

Jöjjön el mindennap: fontos napi híreink ingyenesen hozzáférhetők! De a nyomtatott Narancs is zsákszám tartalmaz fontos, remek cikkeket, s ezek digitálisan is előfizethetők itt.

Fizessen elő, vagy támogassa a független sajtót! Olvassa a Magyar Narancsot!

Figyelmébe ajánljuk