Nemzeti Sport: meccset játszhat az orosz válogatott a Puskás Arénában

  • narancs.hu
  • 2024. június 8.

Sport

Az MLSZ egyelőre nem reagált a felvetésre.

Két éve októberben vásárolta meg az állam Orbán Viktor kedvenc napilapját, a Nemzeti Sportot. Üzleti titok volt, hogy pontosan mennyit fizettek az adófizetők a Szöllősi György „Puskás-ügyi nagykövet” által szerkesztett lapért, de abban biztosak lehetünk, hogy a Nemzeti Sportban minden egyes mondatnak célja és szándéka van.

Így bizonyára nem véletlenül került bele a magyar válogatott felkészüléséről szóló két kolumnás cikkbe egy keretes írás arról, hogy 

az oroszok szívesen játszanának felkészülési meccset Magyarországon.

Az orosz válogatott csak barátságos meccseket tud játszani, mivel az Ukrajna elleni háború miatt nem indulhat az UEFA sorozataiban - hívta fel a figyelmet a 444.hu. A háború óta Kirgizisztán, Tadzsikisztán, Üzbegisztán, Irán, Egyiptom, Katar, Törökország és Belarusz voltak Oroszország vendéglátói.

Ehhez a díszes társasághoz csatlakozhat Magyarország. A Magyar Labdarúgó-szövetség még nem reagált az oroszok kívánságára.

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk