Szoboszlai Dominik lett augusztus legjobbja a Liverpoolnál

  • narancs.hu
  • 2023. szeptember 19.

Sport

A játékos köszönetet mondott az elismerésért.

Szavaztak a Liverpool FC szurkolói augusztus hónap legjobb játékosáról – vette észre a Telex. A brit csapat legjobbja Szoboszlai Dominik lett, aki Alisson Beckert és Darwin Núñezt előzte meg.

Szoboszlai eddig a csapata összes meccsén kezdő volt, és mindet végig is játszotta, a három augusztusi meccs közül pedig a Bournemouth elleni, 3-1-re megnyert találkozón ő lett a meccs embere is.

A játékos videóüzenetben mondott köszönetet.

A klub honlapjának tanulsága szerint magyar szurkolók is szavaztak Szoboszlaira, de számos külföldi szerint is ő volt a csapat motorja augusztusban.

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk

Kiszúrt autókerekek, leszaggatott plakátok, feljelentések - így várja a választást Ágasegyháza

A Bács-Kiskun megyei községben 2010 óta Füredi János a polgármester, akinek az előterjesztésére a képviselő-testület megtiltotta, hogy a kampány ideje alatt a jelöltek választási fórum céljából kibéreljék a település közintézményeit. Ez ellen, illetve a településen eluralkodott közhangulat miatt tüntettek egy maroknyian a napokban, két független polgármesterjelölt felhívására.