Cserhalmi György az aranydiplomáról: "Biztos, hogy nem vettem volna át tőlük"

  • narancs.hu
  • 2021.09.28 12:47

Színház

Akkor se, ha megkapta volna az állítólag elküldött meghívót.

Cserhalmi György az atv.hu megkeresésére nyilatkozott abban az ügyben, hogy nem kapta meg aranydiplomáját az SZFE-től.

A színművész elmondta, nem kapott meghívót a rendezvényre, se postán, se emailben, se SMS-ben; nem tudja, mi történt, erről az egyetemet kellene megkérdezni. Hozzátette, hogy hallja ugyan, hogy az SZFE azt állítja, elküldték a meghívót, de ez esetben azt ajánlja, nézzenek utána, hol kallódott el. Az atv.hu cikke szerint a színművész úgy véli, a háttérben az állhat, hogy bírálta az egyetem jelenlegi vezetését.

Cserhalmi azt is kijelentette, hogy persze jó lett volna megkapni a meghívót, hogy az ő döntése lehessen, egyáltalán átveszi-e az aranydiplomát. Ezt ugyanis akkor se tette volna meg, ha hívják.

“Biztos, hogy nem vettem volna át tőlük, de ezt hadd döntsem el én. Nekik az lett volna a dolguk, hogy kiküldjék, és én eldöntöm, hogy átveszem tőlük, vagy nem veszem”

- mondta el Cserhalmi György.

Arra kérdésre, hogy miért nem vette volna át, azt felelte: “Elég szépen kiálltam én annak idején az egyetem mellett, a régi mellett, akkor most miért csinálnék én segget a számból?”

(Borítókép: Wikipedia/Kende Tamás) 

Kedves Olvasónk!

Elindult hírlevelünk, ha szeretné, hogy önnek is elküldjük heti ajánlónkat, kattintson ide a feliratkozásért!

A Magyar Narancs független, szabad politikai és kulturális hetilap.

Jöjjön el mindennap: fontos napi híreink ingyenesen hozzáférhetők! De a nyomtatott Narancs is zsákszám tartalmaz fontos, remek cikkeket, s ezek digitálisan is előfizethetők itt.

Fizessen elő, vagy támogassa a független sajtót! Olvassa a Magyar Narancsot!

Neked ajánljuk