Eperjes hazudott, nem fenyegette meg senki a fiatal rendezőket

  • narancs.hu
  • 2017.03.15 18:15

Színház

Benkó Bence és Fábián Péter karakán nyílt levélben szólítják fel bocsánatkérésre a vádaskodó fideszes komisszárt.

A fideszes többség nagyrészt azzal indokolta, hogy nem választják újra Jordán Tamást igazgatónak, hogy a másik pályázót, Dér Andrást és munkatársait „valakik” megfenyegették. A fideszes politikusok Eperjes Károly közléseire hivatkoztak.

Dér András elmondta, hogy őt senki nem fenyegette meg – erről lásd a fenti videót és ezt a cikkünket. (A videóban a fideszes alpolgármester szövegét begyorsítottuk, mert kibírhatatlanul lassan beszélt.) Továbbá, amikor Eperjes az Alindában vendégeskedett, ott a műsorvezető a szemébe mondta, hogy Gárdos Péter is tagadja, hogy bárki megfenyegette volna, ahogy azt Eperjes állítja.

Most pedig az Eperjes által emlegetett fiatal rendezők, a K2 társulatának vezetői is cáfolják az állításait. A szinhaz.org-on megjelent nyílt levelet idézzük. Egyszerűen is elmondják, hogy Eperjes is megértse.

Benkó és Fábián

Benkó és Fábián

Fotó: MTI

Tisztelt Eperjes Károly!

Ön azt állította az ATV „Csatt” című műsorában, hogy minket megfenyegettek, amiért aláírtunk Dér András pályázatához. Ezzel szemben minket nem fenyegetett meg senki semmilyen oldalról, sem azért, mert aláírtunk Dér András pályázatához, sem másért. Mielőtt bármilyen további félreértésre adnánk okot, megismételjük egyszerűbben is: NEM FENYEGETETT MEG MINKET SENKI, SOHA, SEMMILYEN KÖRÜLMÉNYEK KÖZÖTT.

Felszólítjuk Önt, hogy nyilvánosan vonja vissza ezt a kijelentését, és kérjen bocsánatot a K2 Színház egész társulatától, amiért valótlanságot állított rólunk, Jordán Tamástól, amiért ezt a hazugságot érvként használta fel a vele való vitában, és a tv-nézőktől, akiket félrevezetett.

Tisztelettel,

Benkó Bence, Fábián Péter

Neked ajánljuk