Meghalt Babicsek Bernát

  • narancs.hu
  • 2022. január 2.

Színház

Színészként több sorozatban feltűnt, emellett a Paddy and the Rats ír kocsmapunkot játszó zenekar tagja volt.

42 éves korában meghalt Babicsek Bernát színész, harmonikaművész. A Blikk információi szerint egy január 1-i, solymári lakástűzben veszthette életét. A tűz keletkezési helyét és okát a katasztrófavédelem még vizsgálja.

A katasztrófavédelem a tűzesetről szóló tájékoztatásában azt írta, január elsején, délután háromnegyed négykor érkezett jelzés arról, hogy a solymári a Cserje utcában halálos lakástűz történt. A nyolcvan négyzetméteres családi ház lakója nem adott magáról életjelet, ezért az egyik rokona behatolt hozzá. A tűzoltók az épületben egy holttestet találtak, és egy korábbi tűzeset nyomait. A szakértők szerint nem zárható ki, hogy az áldozat füstmérgezés miatt halt meg.

Babicsek többek között a Jóban Rosszban, a Szeress most és a Barátok közt című sorozatokban szerepelt, emellett számos zenés produkció közreműködője volt. December 31-én még a Centrál Színházban lépett fel Pokorny Lia társaságában.

Babicsek a színészi pályafutása mellett a Paddy and the Rats ír kocsmapunkot játszó miskolci zenekar tagja volt.

(Blikk)

Kedves Olvasónk!

Elindult hírlevelünk, ha szeretné, hogy önnek is elküldjük heti ajánlónkat, kattintson ide a feliratkozásért.

A Magyar Narancs független, szabad politikai és kulturális hetilap.

Jöjjön el mindennap: fontos napi híreink ingyenesen hozzáférhetők. De a nyomtatott Narancs is zsákszám tartalmaz fontos, remek cikkeket, s ezek digitálisan is előfizethetők itt.

Fizessen elő, vagy támogassa a független sajtót! Olvassa a Magyar Narancsot!

Figyelmébe ajánljuk