Csúcskategória és megfizethetőség - ezt kínálja a Rejoy.hu

  • Fizetett tartalom
  • 2023. május 19.

Támogatott tartalom

Az elmúlt időszakban egyre nagyobb figyelmet kap a pénzügyi tudatosság mellett a környezettudatosság is. Ennek ötvözetéből született meg a Rejoy.hu, a használt mobilok új piactere, ahol jó áron, megbízható forrásból tudunk felújított telefont venni. Az oldalon keresztül a pénztárcánk és a környezet túlzott terhelése nélkül szerezhetjük be a nagy telefongyártók népszerű modelljeit.

Használt okostelefonok megbízható forrásból

A korábbi trendekkel ellentétben a second hand már nem szitokszó, hanem épp ellenkezőleg, másodkézből származó holmikat venni ma divatosnak számít. Ha megbízható forrásból vásárolunk, akkor pedig tényleg nincs mitől félni.

A Rejoy.hu-nál mindent megtesznek azért, hogy biztonságossá tegyék a használt telefonok vásárlását, aminek érdekében egyszerű és átlátható rendszert hoztak létre. Minden, a Rejoy.hu-hoz beérkező telefon egy többlépcsős biztonsági ellenőrzésen megy keresztül és ennek köszönhetően a mobilok az eredeti állapotukhoz képest 85-90 százalékos állapotban kerülnek új tulajdonosaikhoz. 

Az ellenőrzés során átvizsgálják a hardvert és a szoftvert, a hangszórókat, mikrofonokat, kamerákat, gombokat és az akkumulátor állapotát is. A teljeskörű ellenőrzés után a következő lépés a részletes leírás és a HD-minőségű fotók elkészítése a weboldalra, hogy a használt mobil vásárlás tényleg ne legyen zsákbamacska. 

Felújított telefonok garanciával

A second hand telefonokkal kapcsolatban felmerülő egyik leggyakoribb ellenérv a garancia elvesztése. Nem véletlen, hiszen jellemzően 2-3 év után cseréljük le a telefont, ami pedig jó eséllyel azt jelenti, hogy már nincs érvényes garancia a készüléken.

Csúcskategóriás készülékek, például Samsung telefonok esetében egy-egy javítás kisebb vagyonba is kerülhet, éppen ezért a Rejoy.hu-nál a garancia miatt sem kell aggódni. Minden megvásárolt készülékre érvényes a 12 hónapos javítási garancia meghibásodás esetére, ezen felül pedig 30 napos pénzvisszafizetési garanciát is vállalnak, ha mégsem az lenne a csomagban, amire számítottunk. 

Csúcskategória és megfizethetőség

 

Használt mobil a zöldebb hétköznapokért

Kevesen tudják, de az okostelefon-gyártás a világ egyik legkörnyezetszennyezőbb iparága. Nem csupán a gyártása jár környezetkárosítással, hiszen a megunt és szemétbe kerülő telefonok bomlása során is rengeteg szennyező anyag kerül a természetbe. 

Használt okostelefon vásárlásával nagy lépést tehetünk a zöldebb hétköznapok felé, hiszen egy megfelelően átvizsgált és szükség esetén felújított mobil még hosszú éveken keresztül boldoggá tehet minket. Ezzel pedig nemcsak a pénztárcánkat, de a környezetünket is óvjuk! 

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk

Hol az ember?

A megfilmesíthetetlen könyvek megfilmesítésének korát éljük – ezek pedig nagyrészt sci-fik. Herbert Ross Dűnéjének sokszor nekifutottak, mire Denis Villeneuve szerzői húrokat pengető két blockbustere végre a tömegek igényeit is képes volt kielégíteni; Isaac Asimov Alapítványából az Apple készített immár második évadát taposó, csillogó űroperát – a Netflix pedig az elmúlt évek egyik legnagyobb sikerű, kultikus hard sci-fijébe, Liu Ce-hszin kínai író Hugo-díjas A háromtest-triló­giá­jába vágott bele.

Nem viccelnek

  • - minek -

Poptörténeti szempontból is kerek jubileumokkal teli lesz ez az év is – novemberben lesz negyven éve, hogy megjelent a The Jesus and Mary Chain első kislemeze, a melódiát irgalmatlan sípolásba és nyavalyatörős ritmusba rejtő Upside Down.

Elszáll a madárnő

„Én nem tudok, és nem is szeretek a képeimről beszélni. Amit el tudok mondani, azt csak színnel tudom elmondani. Képeimbe belefestettem az életem tragédiáit és örömeit. Ez volt az életem” – halljuk a művész vallomását a kiállítás első termében, a falra vetített 1977-es rövidfilm részleteként.