fesztek - Szellemek és tökfejek

  • .
  • 2008. október 30.

Trafik

Halloween-bulik: Október 31-én este számos helyre betör a világméretű konzumtök. A Gödör Klubban a norvég-japán Sanagi együttes, aztán a B‘lga, végül a The Carbonfools zenél, de nem kötelező beöltözni boszorkánynak, kígyónak, viszont ajánlatos hülyén nézni.
Zalaegerszegen a Grabowsky klubban (Jákum u. 38.) a Yello Spots, a Bőgőmasina és a CsizmáSKAndúr zenekarok játszanak a Skalloween Partyn, úgysem találják ki, mit. Lesz Metál Halloween Party a Téglagyári megállóban (Bp. XVIII., Üllői út 453.). Játszik az Iron Maidnem, a Judas Priest tribute - Meltdown és a Helloween tribute - Keepers of Jerico.

III. Bárka Fesztivál: Nemzetközi Színházi Találkozó november 4. és 11. között a Bárka Színházban, régi és új vendégekkel. Nagy József itt mutatja be a Sho-bo-gen-zo, az igazlátás ösvényei című új előadását, de itt lesz a Rigai Új Színház és a szentpéterváriak is, meg egy újabb Tim Carroll rendezés (www.barkaszinhaz.hu).

III. Limmud-Keset Fesztivál: Háromnapos zsidó közösségi és kulturális ereszd el a hajam november 7-től a Budai Sport Hotelben (www.keset.hu).

Figyelmébe ajánljuk