Orbán Viktor szerint most van jövőnk, de ha nem ő nyer vasárnap, akkor már nem lesz

  • narancs.hu
  • 2018. április 6.

Választás 2018

A miniszterelnök Székesfehérváron felsorolta az összes fideszes lózungot.

Kampányzárót tartott Székesfehérváron a Fidesz, ahol Orbán Viktor is beszédet mondott. A kormányfő szinte ugyanazt mondta el, amit az elmúlt hetek kampányvideóiban és a lakájmédiának adott interjúiban már megtett, vagyis szörnyű jövőt vázolt elénk arra az esetre, ha nem az ő pártja nyer.

false

 

Fotó: MTI/Szigetváry Zsolt

Szerinte Magyarország a mi hazánk, és ezt meg kell őrizni, mert most el akarják venni az országunkat. Azt is mondta, hogy utoljára 1990-ben volt ekkora tétje egy választásnak, mivel szerinte ha nem a Fidesz nyer, az ellenzéki pártok elfogadnák a kötelező kvótát és kiszolgáltatnák az országot. Olyanokról is beszélt, hogy a vasárnapi választás sorsdöntő, mert a képviselők mellett jövőt is választ az ország, több évtized forog kockán, az eredmény kijavíthatatlan, végleges, visszacsinálni már nem lehet, mindössze együtt élni a következményeivel.

„Mindenkinek, aki meg akarja őrizni Magyarországot magyar országnak, vasárnap el kell mennie szavazni, és mindkét szavazatát a Fideszre kell adnia, csak ez a biztos, minden más hazárdjáték, és veszélybe sodorhatja a jövőnket” – mondta Orbán, aki szerint elértük, hogy végre van jövőnk, és van mit megvédeni.

false

 

Fotó: MTI/Szigetváry Zsolt

A beszéd végén utalt arra is, hogy nem szabad hinni a közvélemény-kutatásoknak, nem szabad úgy gondolkodni, hogy „zsebben van a győzelem”.

(via MTI/hvg.hu/Facebook Live-közvetítések)

Figyelmébe ajánljuk