Jakab Péter Miskolcon, Lázár János Hódmezővásárhelyen adta le szavazatát

  • narancs.hu
  • 2022. április 3.

Választás 2022

Jakab azt nyilatkozta utána: véget kell vetni az orbáni korszaknak.

A Márki-Zay Péter nagy hódmezővásárhelyi ellenfelének számító Lázár János is leadta a szavazatát, ezt Facebook-oldalán közölte.

"A békére és a biztonságra szavaztam" - kezdte posztját a Fidesz sokadszor ismételt frázisával. Leírta, hogy Magyarországnak komoly és stabil kormányra van szüksége, amely garantálja, hogy kimaradunk a háborúból. Szerinte ez a kormány azért dolgozik, hogy a válságos időkben is működni tudjon a gazdaság, hogy az emberek biztonsága ne kerüljön veszélybe. "Ma arra is szavaztam, hogy legyen jobb vidéken élni. Hogy érvényt szerezzünk annak a programnak, amely több fejlesztést biztosít avidéki településeknek és több lehetőséget a vidéki embereknek" - tette hozzá.

Jakab Péter Miskolcon adta le szavazatát vasárnap délelőtt Jakab Péter, a hatpárti ellenzéki koalícióban résztvevő Jobbik elnöke Miskolcon adta le szavazatát, utána pedig kijelentette: véget kell vetni az orbáni korszaknak. 

 Jakab úgy nyilatkozott: Orbán Viktor Magyarország számára szegénységet, félelmet és "putyini" háborút hozott, ennek a korszaknak ma kell véget vetni, hogy végre eljöhessen a szabadság, a jólét.

Jakab kifejtette, hogy Magyarországnak vissza kell térnie Európába és a békébe, ami mától el is jön.

V?laszt?s 2022 - Leadta szavazat?t Jakab P?ter, a Jobbik eln

 
Jakab Péter, a Jobbik elnöke leadja szavazatát a miskolci Szent Ferenc Római Katolikus Általános Iskolában kialakított szavazókörben
Fotó: MTI/Czeglédi Zsolt
 

 

Kedves Olvasónk!

Elindult hírlevelünk, ha szeretné, hogy önnek is elküldjük heti ajánlónkat, kattintson ide a feliratkozásért!

A Magyar Narancs független, szabad politikai és kulturális hetilap.

Jöjjön el mindennap: fontos napi híreink ingyenesen hozzáférhetők! De a nyomtatott Narancs is zsákszám tartalmaz fontos, remek cikkeket, s ezek digitálisan is előfizethetők itt.

Fizessen elő, vagy támogassa a független sajtót! Olvassa a Magyar Narancsot!

 

 

Figyelmébe ajánljuk