A Fidelitas elismerte: nem Gyurcsány ölte meg a rókát!

  • narancs.hu
  • 2017. január 29.

Villámnarancs

Jaj, csak nem szakítottak a Fidesszel a wellnessdisznó verekedő gyilkosai?

Rendhagyó közleményt adtak ki az orbánifik: „A médiában megjelent beszámolók alapján úgy tudni, hogy az egri Törvényszék felújítás alatt álló épületébe a napokban beszökött egy róka. A helyszínre megérkező gyepmester azonban csak egy feltehetően megkínzott állati tetemet talált. A Fidelitas az ügy mielőbbi kivizsgálását szorgalmazza” – írják, és abbéli reményüknek adnak hangot, hogy a hatóságok üstöllést megtalálják és megbüntetik a felelősöket.

Csak az a roppant különös, hogy ezek a felelősök nincsenek megnevezve, vagyis a Fidelitas – hagyományaitól eltérően – sem Gyurcsányt, sem Sorost, sem a baloldalt, sem a liberálisokat nem emlegeti.

„Szervezetünk a jövőben kiemelten kíván bekapcsolódni a szigorúbb állatvédelmi szabályokért folyó társadalmi vitába”

– közlik, ami részükről azért bátor kijelentés, mert mi van, ha a vitapartner éppenséggel a kormány valamely tagja, pl. Semjén Zsolt fővadász lesz. Egyáltalán: képes vitatkozni egy olyan szervezet, amelynek eddigi tevékenysége Orbán Viktor és kormányának dicsőítésében, a baloldal köpködésében és gyalázásában, valamint az állatvédelemmel minden bizonnyal szervesen összeegyeztethető wellness disznóvágás szervezésében merült ki?

Figyelmébe ajánljuk