Csodás fotó: már nem Habony Árpád a leghíresebb magyar Ibizán

  • narancs hu
  • 2016. július 5.

Villámnarancs

Mert a béke szigete az.

Szurkolók ezreinek haragja zúdult Marouane Fellainire, aki különösen paraszt módon viselkedett a magyar–belgán Szalai Ádámmal szemben: miután fellökte, még egy négyest is mutogatott neki, tehát 0-4-es állásnál, amikor biztos volt a belga továbbjutás.

Ezek után nem csoda, hogy a Wales elleni meccs után Fellaini lett a hazai trollok egyes számú célpontja, a Nemzeti Sport pedig simán lehozta a mocskolódó kommenteket, noha minden bizonnyal elegánsabb lett volna Fellainit semmibe venni.

Most azonban újabb fordulatról számolhatunk be. Mint az köztudott, Szalai Ádám Ibizán piheni ki a meccsek fáradalmait, ahogy Fellaini is, mi több, az egyik szórakozóhelyen össze is futottak.

false


Szóváltás helyett azonban békülés lett a találkozó vége, kép is készült a két fiatalemberről, amit Szalai töltött fel Facebook-oldalára, ezzel a kommenttel: „Megbeszélve.” A magunk részéről örömmel számolunk be a nagyvonalúság e diadaláról. Éljen a magyar–belga sportbarátság!

Figyelmébe ajánljuk

Skócia-Magyarország 0-1, életben maradtak a továbbjutási esélyek

  • narancs.hu

Az újpesti Csoboth Kevin utolsó percben lőtt góljával győztünk. 3 ponttal a harmadik helyen zárta a csoportot a válogatott, a következő napokban dől el, hogy ez elég lesz-e a továbbjutáshoz, a többi csoport végeredményétől függ. A meccsen Varga Barnabás súlyos sérülést szenvedett, mentő vitte el.

Mi fán terem az ökoirodalom?

A hetvenes években felforgató versekben olvastunk olyat, amit ma a Facebook-kommentelők megfogalmaznak a klímakatasztrófáról. De mi kell ahhoz, hogy az irodalom hitelesen szóljon az ember és a természet kapcsolatáról? Csabai Máté írását vettük elő az Ásatás-sorozatban.