Ez a vég: szegény jó Kövér Lászlót már meghekkelni sem akarja senki, csak…

  • narancs.hu
  • 2016. december 25.

Villámnarancs

Váratlan helyről kapott segítséget a házelnök úr, de nem kellett neki.

Tőlünk. Mert mi már azt is nagyfokú méltánytalanságnak tartjuk, hogy míg miniszterelnök úr az egész vidék számára nyilatkozhatott karácsony szent ünnepe alkalmából a vidéki lapok jóvoltából, addig Kövér dr. csak a legelvetemültebb NER-rajongók etetésére fenntartott fanzinban szólalhatott meg ugyanebből az alkalomból. Ám a gyalázatok gyalázata mégiscsak az, hogy Orbán Viktort még mindig akad, aki meg akarja hekkelni – igaz, hogy csak szűkebb fejéri pátriájában –, Kövért senki. A Magyar Időknek adott interjúja teljesen szűz maradt, pedig az ugyanúgy tele volt hülyeségekkel, mint a főnöké.

false

 

Fotó: MTI – Koszticsák Szilárd

Mi a magunk szerény eszközeivel azért megpróbáltuk kihúzni Kövér dr.-t a slamasztikából. Gondoltuk, biztos jól fog esni neki így a szeretet szent ünnepén, hogy valaki még gondol őrá is. A módszer ugyanaz lett volna, mint ami a Fejér Megyei Hírlapnál olyan prímán bevált. (Félkövérrel jelezzük a hekket.)

Az RMDSZ parlamentbe jutásáról:

„A kétoldalú magyar–román kapcsolatoknak azt a fölfelé ívelő szakaszát például, amit éppen Băsescu neve fémjelzett” láthatóan továbblendíti az is, hogy nevezett most a Tiszánál húzta meg a román–magyar határt. Ő a mi emberünk!

A Jobbikról:

Csak egy dologban tudunk velük egyetérteni: „Az, hogy mi a jó és mi a rossz Magyarországnak, az számukra is mellékes.”

Eddig ment is a dolog, de nem tudtuk, hogy mit lehetne azon tovább hekkelni, hogy „egy magát jobboldalinak nevező párt is képes a hatalom mindenáron való megragadásának szempontja alá rendelni a politikáját”… Így van.

S végül ezen sem találtunk semmi hekkelni valót: „ami eddig volt, az a továbbiakban nem tartható fenn”. Oh, yeah!

Hát, így jártunk, segíteni akartunk, de nem kellett. Kövér László inkább saját magát hekkelte meg, mintsem kiderüljön, hogy őt nem hekkelné senki.

Figyelmébe ajánljuk