Jókai Anna odaüzent a Fidesznek – Kövér a hírvivő

  • narancs.hu
  • 2014. augusztus 31.

Villámnarancs

150-200 fős közönségnek avatott országzászlót Kispesten a Fidesz valaha második számú vezetője, Kövér László és Jókai Anna fideszes író, amikor a nagyasszony odaüzent.

S hogy Jókai művésznő üzenete célba ért, abban elég biztosak lehetünk, hisz az értesülés a fidesz.hu-ról származik.

Figyeljék, hogy fogalmaz a fideszes írófejedelem: „Aki saját pátriáját szereti, abban megvan az az érzület, hogy azt a nagyobb hazát is szereti, amelybe ez a közösség belehelyeződött.” Tiszta, egyértelmű beszéd, aki szereti Magyarországot, az szereti az Európai Uniót is, melybe ugyebár e közösség – népszavazáson megerősítve ebbéli szándékát – éppen tíz esztendeje „belehelyezkedett”. No, Kövér fiam, vidd el ezt Orbánnak.

Vagy másra gondolt volna Kispest díszpolgára? Hogy szeressétek, kispestiek, az Orbán-kormányt, mert lassan a Bozsik Stadion következik?

Figyelmébe ajánljuk

A pénztelenség segíthet a Homokhátságon

Lényegében elkaszálta a kormány a Homokhátság, pontosabban a Duna-Tisza-köze vízpótlási projektjeit. Egy határozatban a leghátulra sorolták a beruházást, így aligha lesz esély arra, hogy megvalósuljon. Elsőre rossz hírnek tűnik ez, valójában ennél jobb nem is történhetett volna a térséggel.