A hét műtárgya: Oszter Sándor széke

  • narancs.hu
  • 2014. augusztus 30.

Villámnarancs

Kvalitásos és kivételesen ízléses bútordarabbal véteti észre magát a bulvárlapok színészfejedelme.

Oszter Sándor a közelmúltban leginkább bravúros autóvezetői és alkoholfogyasztási szokásai miatt került a lapokba. A jeles színművészt vélhetően megviselte a bulvársajtó hiénáinak nemtelen támadása, ám úgy tűnik, a tavaly óta Kossuth-díjas művész összekapta magát, és ellentámadásba lendült.

Előbb arról számolt be a Bors, hogy Oszter továbbra is tagadja, hogy februárban ittasan vezetett volna – a rendőrség keresi azt az embert, aki ellopta a balesetről készült jegyzőkönyvet. „Nem véletlen, hogy vállaltam a rendőrségi eljárást, hiszen én tiszta voltam, s ráadásul, mikor bevezettek a rendőrkapitányságra, lenyomtam ott a helyszínen ötven fekvőtámaszt édesapám emlékére, akit ötvenhatban ugyanoda zártak be. Nem hiszem, hogy ittas ember képes lett volna erre” – mondta Oszter a Borsnak, pár nappal később pedig már arról írt a bulvárlap, hogy a színész „hivatali visszaélés bűntette miatt tett feljelentést”, ám hogy ki ellen, az nem derült ki. „Még nincs gyanúsítottunk, de a nyomozás folyamatban van” – válaszolt a Központi Nyomozó Főügyészség vezetője, Nagy Judit a Bors újságírójának kérdésére.

De hál' istennek, már nemcsak ezen a lerágott csonton csámcsognak a cápák! A Blikk például arról írt, hogy a művészt közelgő születésnapjára mivel lepte meg b. neje, Failoni Donatella zongoraművésznő, a Magyar Állami Operaház korábbi művészeti főtitkára, akit az ország lakóinak java leginkább arról ismer, hogy egy vadászaton Lázár Jánossal hancúrozott. Nos, a szülinapi ajándék nem torta, butykos vagy éppen egy autó, hanem egy csodálatos faragott szék, amelyen az ajándékozott arcképe látható. Ahogy arról a lap beszámol, „az aprólékos kidolgozással készült ülőalkalmatosság egyedi darab, igazi remekmű, ám valószínűleg nem lehet kényelmes, viszont az Oszter-ház szobájának egyik legszebb és legbecsesebb díszévé vált”. Elnézve a csodás, kvalitásos és kivételesen ízléses bútordarabot, valóban nagy lehet az öröm Oszteréknál.

false

A hepiendhez már csak az hiányzik, hogy kiderüljön: februárban valami firkász randalírozott ittasan a MOM Park bevásárlóközpont parkolójában, aki Oszter Sándornak adta ki magát.

Figyelmébe ajánljuk