Kormánypropagandát tol az ATV műsorvezetője: Kárász szerint a magyar oktatás „csak jól működik”

szerző
narancs. hu
publikálva
2018. márc. 01., 13:03
kommentek
4
Twitter megosztások száma
Google +1
Egyéb megosztás

Pedig az MTA múlt héten jelezte, hogy milyen rossz a helyzet.

Látványos és szórakoztató interjút adott Dúró Dóra az ATV-nek, a produkció azonban mégsem ő miatta, hanem a műsorvezető, Kárász Róbert miatt volt emlékezetes elsősorban.

A 444.hu kiszúrt pár elképesztő mondatot az interjúból. Kárász előbb megdicsérte Balog Zoltán minisztert, majd felvetette, hogy be kéne vezetni az óvodákban is a mindennapos testnevelést, mire Dúró megjegyezte: talán ehhez nem adottak a feltételek. Mire Kárász így villantott: "jó, hát azért óvodába nem kell építeni tornatermet, olyan picik azok a gyerekek, hogy ott a csoportokban is tudnak táncolni. Táncolni..., hah, tornázni!"

Hú, micsoda sziporka!

De a legjobb most jön Kárász felkészültségét illetően! Miután megdicsérte Balogot, elkezdte dicsérni a magyar oktatási rendszert, például amiatt, hogy milyen sok start up vállalkozás indul itthon, amiből azt a következtetést vonta le, hogy „csak azt látjuk, hogy az oktatás azért mégis csak jól működik.”

Segítünk Kárásznak, hogy este legyen mit olvasnia: ez a cikk, vagy ez az interjú, vagy ez a tudományos kutatás pont azt mutatja, hogy nem, a magyar oktatás rémes állapotban van, az MTA múlt heti felmérése is épp ellenkező eredményre jutott, mint az ATV műsorvezetője.

szerző
narancs. hu
publikálva
2018. márc. 01., 13:03
kommentek
4
Twitter megosztások száma
Google +1
Egyéb megosztás
Megosztás
Ezt már olvasta?

Kommentek

Rendezés:
 1. 4
  szegedi789
  2018. március 01., csütörtök 18:50
  - Ja és Oxfordba is felvettek 100-at ! Abba persze nem gondol bele szegényke, hogy az elit gimisek már (el)menekülnek, vagy alapból nem választás a Hungary. Budapest, ELTE (Corvinusról szót se !) már nem szexi , trendi, fancy . . .

  (Egyébként Szegeden még bőven 2010 előtt, a Radnótiban már elindult Oxford, Cambridge divatja. Azt hiszem, pont mozaikkiadós csávó gyerek és csoporttársai voltak az első...)

  - Gondolom, 2010 utáni sikertörténet homályosította el robika racionális tekintetét. Vagy más az oka, és ahhoz nagyon sok pejoratív és bunkó jelzővel kellene minősítenem a fenti alak "munkásságát"...

  - És persze adódik a filozófiai kérdés: ha alapból elit/elit gimik gyerkőcei elhúznak az országból, mikor pont rájuk van szabva a rendszer, ezekre a helyekre megy a legtöbb erőforrás, klasszis tanár... akkor, ööö, milyen okos és hatékony ez a rendszer... ??? Neeeeeeeem???
 2. 3
  szegedi789
  2018. március 01., csütörtök 18:39
  obersovszkypéter < kárászrobi
 3. 2
  rworse
  2018. március 01., csütörtök 14:46
  Kárász annyira mindenoldalúan tenyérbemászóan egyszerre Gennyes Tus és Redvás Szendvics, hogy őt talán még a Simpsonékban se csinálták még meg.
  Legfeljebb ennyit lehet és érdemes értelmesen Kárászról mondani.
 4. 1
  Világos
  2018. március 01., csütörtök 13:37
  Az ATV bazárvásárlása és a páros müsorvezetés nem mindig sikeres. Főleg
  Kárász mindig túlprodukálni akarja társát sokat akar szerepelni és mintha kicsit
  nem mindig lenne Objektiv. Mostani helyzetben többet kellene foglalkozni a
  választásokkal inkáb mint soha nem hallot bulvár ügyekkel.
  A kormány dicsérete inkább provokativnak tünik.

Komment írásához vagy regisztrálj

Adatlap

Villámnarancs

Belecsapunk.

Villámnarancs
Szerző adatlapja
Összes blog Itt

Blog

még több cikk