Magyarország bugris miniszterelnöke nőügyekkel nem foglalkozik

  • narancs.hu
  • 2017. április 4.

Villámnarancs

Vajon mi lehet ennek az embernek a fejében?

Megkérdezték Magyarország miniszterelnökét a parlamentben, hogy a kormány tényleg leváltja-e (hazarendeli) washingtoni nagykövetét. Orbán Viktor erre kényszeres vigyorával annyit válaszolt: nőügyekkel nem foglalkozom.

Magyarország washingtoni nagykövete történetesen nő, neve is van, Szemerkényi Rékának hívják, s persze rohadtul vissza is rendelik, hisz Orbán Viktort még mindig nem fogadta Donald Trump. Nem vitte el Camp Davidbe golfozni, valszeg le sem szarja, s erről ki tehet? A nagykövet, az a cemende.

De szögezzük gyorsan le, Szemerkényi Réka pontosan tudta, mire szegődött, bármikori menesztése simán benne volt a pakliban. De azt talán még ő sem sejtette, hogy eljön majd a nap, amikor Orbán Viktor úgy fog beszélni róla, mint egy utolsó kapcabetyár az utca rongyáról. Most megtörtént, a szokott vigyorral. A sértés ugyan Szemerkényinek szólt, de Orbán minden magyar nőnek kijelölte vele a helyét. A feleségéét is, a lányaiét, az anyjáét is. A te feleségedét, a te lányodét, a te anyádét is, nyájas olvasó. Nem először persze, de ennyire alpári tónusban még soha.

A következő nyilván a kurvaanyádozás lesz, mint a meccsen.

Figyelmébe ajánljuk