Németh Szilárd megint lekéste a csatlakozást

  • narancs.hu
  • 2015. március 13.

Villámnarancs

A rezsikomisszár nem nyugszik, csak mondja, csak mondja...

Új szelek fújnak. A rezsiharc elzúgott, mint a kihajított sörösüveg a gázóra-leolvasó feje mellett. Ma már médiaháború dúl, s úgy tűnik, a régi veteránok nem találják önmagukat. Itt van például Németh Szilárd. Hiába kaparintotta meg a birkózószövetséget, hiába ő a parlament nemzetbiztonsági bizottságának az alelnöke, meg a Fidesz frakcióvezető-helyettese, úgy látszik, csak akkor esik rá némi reflektorfény, ha akkora baromságot kell mondani, hogy ahhoz már a frakcióvezetőnek, vagyis Rogánnak sincs képe. Nos, tegnapi közleményét azzal kezdte, hogy a nemzetbiztonsági bizottság egyáltalán nem fogja meghallgatni Orbán Viktort, hiszen az, hogy meg fogja hallgatni, csupán álhír, természetesen a szocialisták jóvoltából.

Hát jó, ha csak ennyit mondott volna a rezsiveterán, akkor ez az ő szintjén szinte tényközlés. De nem, ő csak nem bírta abbahagyni, és így folytatta: „Az MSZP az ilyen valótlan állításokkal el akarja terelni a figyelmet az emberek pénzének százmilliárdos nagyságrendű eltüntetését eredményező második és harmadik szocialista brókerbotrányról.”

Ja, tényleg így akarják elterelni a figyelmet ezek a minden hájjal megkent szocialisták. Különösen azok után, hogy Quaestor-botrány kapcsán az is kiderült – a privatbankar.hu szerint –, hogy „a Quaestor ügye nemcsak pénzügyi, hanem külpolitikai botrány is. Szijjártó Péter már egy évtizede azonos vizeken evez a Quaestor offshore-tulajdonosával.”

Szóval Németh Szilárd megint lekéste a csatlakozást. Nem először. Úgy tűnik, a közművek fantomja, a hivatásos villanyóra-visszatekerő, miután nem teheti már azt, amihez ért, ti. hogy házmestereket mozgósítson, hogy közös képviselők orra alá dörgöljön mindenféle sárga csekkeket, vagy csak úgy élvezetből, nyílt színen csókoltassa a miniszterelnök urat, már csak árnyéka önmagának. Csak meg ne sajnáljuk a végén.

Figyelmébe ajánljuk