Németh Szilárd szerint a civilek az alkotmányos rendet támadják, akárcsak egy maffiahálózat

  • narancs.hu
  • 2017. június 30.

Villámnarancs

Na, de milyen alkotmányos rendet?

Németh Szilárd szerint a Soros György által fizetett „álcivilek” a magyar törvényes, alkotmányos, demokratikus rendet támadják azzal, hogy a külföldi szervezetek átláthatóságáról szóló törvénnyel szembeni ellenállásra buzdítanak – hangzott el a rezsibiztos mai sajtótájékoztatóján. Az MTI beszámolója szerint Németh példálózott is, most épp a Magyar Helsinki Bizottságot és az Amnesty International-t találta meg. A politikus újabb remeklése szerint a Soros-szervezetek olyan hálózatot hoztak létre, mint Olaszországban a Cosa Nostra, a leghíresebb és leghírhedtebb maffiacsoport.

A rezsibiztos úgy tudja, Soros György az említett „maffiahálózatokkal” akarja végrehajtani azt a tervét, mely szerint évente 1-1,5 millió bevándorló érkezzen Európába. Németh Szilárd hangsúlyozta ugyanakkor, hogy e terv megvalósításának útjában áll a határvédelmen alapuló magyar bevándorláspolitika, valamint a családok segítésére épülő népesedési politika.

Még szép.

Ráadásul mától a legutóbbi nemzeti konzultációra épülő legfrissebb kormánypropaganda is Soros nevét szajkózza – mutat rá a Vastagbőr blog –, nehogy már Soros nevessen a végén.

Új kampány: „Ne hagyjuk” / New ad: “Don’t let Soros laugh in the end!”

Neked ajánljuk