Semjén Zsolt feladta a küzdelmet az elmebaj ellen, de legalább buzizott egy vaskosat

  • narancs.hu
  • 2017. április 13.

Villámnarancs

Az utolsó cselendzs még sikerült: egy mondaton belül buzizni és migráncsozni.

Interjút adott az atv.hu-nak Magyarország legfőbb keresztény pojácája, Semjén Zsolt, Orbán Viktor helyettese.

Az egész egy merő hülyeség természetesen, de mindent mégsem másolhatunk ide. Így marad csak a legjava.

Hülye amerikaiak

„Az Open Society-nél van kiírva egy cédula, hogy ez a CEU, de ott egyetem nincsen, következésképpen ez így szélhámosságnak tűnik. És azon is el kellene gondolkodni egyébként, hogy Amerikában hogy ismerhetnek el egy olyan egyetemet, egy olyan leányegyetemet, aminek nincs Amerikában anyaegyeteme?”

Hülye amerikai külügy, de majd jön Trump, meghívja Viktort golfozni, s mindent elsimítanak

„Washington, azaz az amerikai kormány nem köt olyan kétoldalú megállapodást a CEU-ról a magyar kormánnyal, amilyet Önök szeretnének, erről Noyt Yee, egy amerikai külügyi helyettes államtitkár, aki Budapesten volt két napig, már nyilatkozott.

Lehet, hogy ő ezt mondta, de még az is lehet, hogy más majd mást mond. Két állam közötti megállapodás komoly dolog, amit diplomáciai keretek között intézünk.”

Miért, nekem vannak ilyen Pride-os (értsd: izé) barátaim is!

Volt egy tanulságos beszélgetésem nem olyan régen, ilyen Pride-os emberrel, aki a tömeges migráció lelkes aktivistája. Mondtam neki, hogy barátom, a te fejedet fogják először levágni, ha itt tömeges migráció és a végén sarija lesz.

És ez után még van egy csomó betű, aminek viszont már tényleg semmi értelme, legfeljebb az orvostudomány szakirányú részlegének lehet érdekes, de nekik se nagyon.

Figyelmébe ajánljuk