Vajna Tímea minden területen segíti Andyt – vagy fordítva

  • narancs.hu
  • 2016. január 20.

Villámnarancs

Időjós lesz az asszonyka a Tv2-nél? Az semmi, a Filmalap új krimijének szereplőválogatását is ő intézi.

Szinte meg sem száradtak a pixelek a tegnapi kis írásunkon, amelyben afelett örvendeztünk, hogy Mrs. Vajna (aki közismerten mindenhez ért, hiszen saját bevallása szerint a Filmalaphoz pályázó forgatókönyveket is véleményezni szokta „otthon”) időjós lesz Mr. Vajna tévéjében, a nepotizmus új posztercsaládja irányából máris megjött az újabb szívderítő hír:

„Vajna Tímea cége is részt vállal egy, az Andy Vajna vezette Magyar Nemzeti Filmalap 897 millió forintos támogatását elnyert film elkészítésében. Kondor Vilmos Budapest noir című sikerkönyvének filmes feldolgozásáról van szó, a forgatás a tervek szerint februárban kezdődik.

Az államilag támogatott produkció Vajna Tímea cégével is szerződött, ugyanis, mint kiderült, Tímea vállalkozása, a Universe Management szereplőket biztosít a filmhez. Vajnáné vállalkozásának Facebook-oldalán tett közzé egy felhívást, amely szerint 18–35 év közötti nők jelentkezését várják, egy 1930-as években játszódó magyar film bordélyjelenetéhez” – írja a Bors.

És mi csak reménykedhetünk benne, hogy következő lépésként mondjuk a Saul fia DVD-verziójába nem tetet bele saját magáról ez az ambiciózus asszony egy bikinis jelenetet. (Azt hiszik, ahhoz a filmhez nem furakodott már így is túlságosan közel? Akkor nem ismerik elég jól Mrs. Vajnát. Meg a férjét.)

Figyelmébe ajánljuk