Vona Gábor tíz évig gondolkodott élete fő művén – Megérte!

  • narancs.hu
  • 2015. augusztus 1.

Villámnarancs

A Jobbik elnöke a bulvársajtónak magyarázta el, lassan, hogy mindenki megértse, mit varrtak a bicepszére: testfestményt.

„Két görög mitológiai hős, Thészeusz és a bikafejű Minotaurusz küzd egymással, felette a küzdelem helyszíne, a krétai labirintus. Minotaurusz labirintusa, ami az ember belső világát, lelkét is jelképezi. Ennek mé­lyére kell hatolnunk – akárcsak Thészeusznak –, hogy saját negatív oldalunkkal, azaz a bikafejű szörnnyel – is megütközzünk. Nem hirtelen felindulásból született a testfestmény, hanem tízévnyi tervezgetés és bizonytalankodás van mögötte” – mondta a Borsnak Vona Gábor, egyúttal jelezve, hogy ebben a tekintetben is kiemelkedik párttársai közül, akik holmi árpádsávokat, nagymagyarországokat, székelykapukat vagy éppen náci jelmondatot tetováltatnak maguknak.

false

 

Mert igazából mit is üzen nekünk ezzel Vona Gábor? Hát azt, hogy jó ízlésű és megfontolt férfi, aki többre hivatott annál, hogy egy náci pártot vezessen.

Mélyen egyetértünk! Vona vezethetne például egy tisztességes tetoválószalont, ahol minden kuncsaftnak elmondhatná, amit a Borsnak is: „A buliból, brahiból történő tetoválást butaságnak tartom. Ez komoly, életre szóló dolog, nem játék.”

Figyelmébe ajánljuk