7 kérdés – Németh Juci

  • - kg -
  • 2013. június 18.

Zene

Mi a közös Németh Juci és Péterfy Bori luxuskiadásaiban? Mivel hűti le az énekesnőt anyukája, ha történetesen családi körben baromkodik? És mitől támad bizsergető érzés Németh Juci mellkasában? Olvasson tovább, és mindenre választ kap.

1. Kitől kérnél autogramot?

Fú, nem tudom. Sosem kértem még, és nem is értettem soha, hogy ez mire jó. Na jó, értem, de akkor is. Amikor a bankban aláírok egy papírt, szoktam arra gondolni néha, hogy most mért nem örültök ti itt ennek???!!!

2. Mi a luxuskiadásod?

A rizstej. A bioélelmiszerek. Meg a rendszeres masszázs. Ja, meg a sminkcuccok. Viszont a ruháim 500 forintosak, mert híres turkáló vagyok, és nem költök a szórakozóhelyeken sem, csak a jegy és max. egy víz. Szóval így máris megvan az egyensúly, és nem kell lelkiismeret-furdalást éreznem.

false

 

Fotó: Németh Dániel

3. Harry Potter vagy Háború és béke?

A Háború és békét ezer éve nem fejezem be, de csak azért, mert rossz olvasó vagyok. A Potter megvolt a negyedik részig. Vagy az ötödikig... Mikor is van a labirintus a kupával?! Na mindegy. Sajnos folyik a nyálam az ilyen fantáziatörténetektől, a legjobban persze a Star Warstól, ami szerintem igenis valóság :), de azért a Potter is felcsigáz, bevallom.

4. Melyik kitalált figuránál érezted leginkább, hogy mintha rólad mintázták volna?

Erről anyukám mondata jut eszembe; amikor otthon baromkodok, mindig odamondja, hogy Judit (így hívnak otthon), téged ki kéne találni!

5. Mit tennél, ha férfi lehetnél egy napra?

Megnézném a nőket kívülről.

6. Mit töltöttél le utoljára?

A Nemruci új képeit a fotósunk oldaláról. Vagy nem ilyenre gondoltatok?!

7. Melyik előadást nézve/könyvet olvasva/koncertet-lemezt hallgatva érezted legutóbb, hogy ez a legjobb dolog a világon?

A stoner rockbandák mindig elsöpörnek koncerteken, és az a bizsergető érzés a mellkasomban össze sem hasonlítható semmivel... amíg nem jön egy kiváló Iggy Pop-koncert... mindaddig, amíg meg nem hallok aztán egy zseniális hiphopot... vagy nem látok egy nagyon frappánsan sikerült Roló-előadást... és ez a sor még hosszasan folytatódhatna...

Németh Jucival készült nagyinterjúnk itt olvasható.

Figyelmébe ajánljuk