Idén már nem koncertezik a Quimby

  • narancs.hu
  • 2020. július 3.

Zene

Mert Kiss Tibi, az együttes frontembere terápiára megy.

„Mivel az elmúlt időszak nagyon kimerítő volt Tibi számára, ezért úgy döntött, hogy pihenésre van szüksége és 2020 év végéig terápiás céllal visszavonul a nyilvánosság és a média elől” – írja a Quimby zenekar Facebook-oldalán. Ez azt is jelenti, hogy a banda nem fog idén fellépni, elmaradnak a tervezett koncertek, illetve a Budapest Parkba szervezett buli időpontja 2021-re csúszik át.

„A 2019-es év végén már teljesen kimerültem, de a legnagyobb gond az volt, hogy nem kértem segítséget a bajban, és egyedül akartam megoldani a problémáimat. Jelenleg terápián vagyok és a felépülésemre koncentrálok” – idézi Kiss Tibi nyilatkozatát a zenekar.

A teljes közlemény itt olvasható:

Quimby

Fontos információk a QUIMBY 2020-as koncertjeivel kapcsolatban! Figyelem: csakis teljes terjedelemben, változtatás nélkül közölhető!/ Kedves Barátaink! Mindig fontosnak tartottuk, hogy őszinték...

Figyelmébe ajánljuk

Mit jelent számunkra az új uniós médiatörvény?

  • Polyák Gábor
Március 13-án az Európai Parlament is rábólintott, és így uniós jogszabállyá lett az európai mé­dia­szabadságról szóló törvény. A rendelet végleges szövegét hamarosan ki is hirdetik az európai közlönyben. Mit jelent ez az új szabályozás a magyarországi sajtóviszonyokra, és mit az európaiakra nézve?