Kiss Tibor: Totál agyrém, ami itt van, nem boldog társadalom a magyar

  • G. M.
  • 2019. március 1.

Zene

Az énekes szerint most a fiatalok kezében van a kulcs, akik elvándorolnak, vagy megpróbálják meggyógyítani az országot.

A Magyar Hangnak adott interjút Kiss Tibor, aki szerint a kulcs most a fiatalok kezében van, mert döntik el, hogy megpróbálják meggyógyítani az országot, vagy elmennek.

false

 

Fotó: YouTube

A Quimby frontembere szerint "be kellene dobni az országot egy mosógépbe. Totál agyrém, ami itt van: az egyik azt mondja, kék, erre a másik, hogy zöld. Morálisan is elég rosszul állunk, és alapvetően jók vagyunk önpusztításban. Rendkívül sok energia vész el az ilyenfajta működésben, nehéz így bármerre is haladni. Lehet azt is csinálni, hogy az ember becsukja a szemét, és nem néz, csak a saját álláspontjával egyező híreket, de úgyis szembesülni fog a másik valóságával, mert lesz egy taxis, aki ráönti a bánatát. Tulajdonképpen most a fiatalokon van a hangsúly, náluk van a jövő kulcsa. Ők döntik el, megpróbálják-e ezt az országot meggyógyítani, vagy inkább elmennek."

Kiss Tibor azt is mondta, hogy az országot a remény visszaadásával lehetne meggyógyítani. "Ha az ország világszinten toplistás alkoholizmusban és depresszióban, az egy tünet. Összességében véve nem boldog társadalom a magyar, és ezen mindig van gyógyítani való" – tette hozzá az énekes.

Figyelmébe ajánljuk