NYÁRI PROGRAMAJÁNLÓ - Rés a présen

„Bizonyos szempontból”

  • rés a présen
  • 2024. június 26.

Zene

Pettik Ádám énekes, Besh o droM

rés a présen: Ezen a nyáron is végigjárjátok a fesztiválokat?

Pettik Ádám: Igen. 25 éves a zenekar, találkozni lehet velünk – hogy csak a kedvenceinket említsem – az Ördögkatlanon és a Fishingen, és megtartjuk a megszokott nyári zsúrt is a Kobuci Kertben, ahol igazán otthon vagyunk. Remélem, szinte az összes koncertre eljöhet a sógorom (Barcza Gergő fúvós – a szerk.) is Jeruzsálemből, de most nem túl biztató a helyzet arrafelé.

rap: Ilyenkor Bristolból térsz haza a magyar közönségnek játszani.

PÁ: És nagyon örülök neki, mert ha már nem tudtuk elképzelni, hogy itt neveljük fel a gyermekeinket, mégsem kellett mindent itt hagynunk. Szerencsére nem csak nyáron vannak koncertek, ezért évad közben színházba is gyakran eljutok itthon, ami szintén nagyon fontos nekem. Bizonyos szempontból sosem költöztem el, alkotunk még itthon, itt él a barátaim, alkotótársaim többsége, a nyelv is ideköt. A bristoliakkal keveset zenélek, pedig jók ők is, de a nyarakat Magyarországon töltöm a Besh o droM miatt. A brit útlevelemnek szinte csak a határon veszem hasznát, mert előbb átjutok, mint személyivel.

rap: Volt egy koncert a Bakáts téren, amelyet nem ír le eléggé a fúziós jelző. Hogy sikerült ilyen széles együttműködést színpadra vinni?

Ez egy remek cikk a nyomtatott Magyar Narancsból, amely online is elérhető.
Ha szeretné elolvasni, kérjük, fizessen elő lapunk digitális kiadására, vagy ha már előfizető, lépjen be!
Támogassa a független sajtót! Olvassa a Magyar Narancsot!

Neked ajánljuk

Helyreigazítás

  • narancs.hu

Helyreigazítás a 18 milliárd forintos kárértéknél állt meg a nyomozás a pünkösdi egyház ügyében című cikk miatt.