Megjelent egy előzetes törvényszéki orvosi vizsgálat a Foo Fighters dobosának haláláról

  • narancs.hu
  • 2022. március 27.

Zene

A toxikológiai vizsgálat szerint Taylor Hawkins vizeletében tíz anyagot találtak.

A kolumbiai főügyészség szombaton egy előzetes "törvényszéki orvosi vizsgálatot" tett közzé a Foo Fighters dobosa, Taylor Hawkins halálával kapcsolatban, írja a CNN.

A jelentés szerint vizelet-toxikológiai vizsgálatot végeztek Hawkinson, és tíz anyagot találtak, köztük THC-t, antidepresszánsokat, benzodiazepineket és opioidokat.

Mint írják, az Országos Törvényszéki Orvostani Intézet folytatja az orvosi vizsgálatokat annak érdekében, hogy teljes körűen tisztázzák a Taylor Hawkins halálához vezető eseményeket, a főügyészség pedig folytatja a halála okának kivizsgálását.

A zenekar pénteki közleményében jelentette be Hawkins halálhírét, nem sokkal azelőtt, hogy színpadra léptek volna egy bogotai zenei fesztiválon. A dobos mindössze 50 éves volt.

"A Foo Fighters családot lesújtotta szeretett Taylor Hawkinsunk tragikus és korai elvesztése. Zenei szelleme és ragályos nevetése örökké velünk él. Mélyen együttérzünk feleségével, gyermekeivel és családjával, és kérjük, hogy a magánéletüket a legnagyobb tisztelettel kezeljék ebben a felfoghatatlanul nehéz időszakban" - tette közzé a zenekar a közösségi média oldalaikon.

Hawkins halálhíre egy nappal azután érkezett, hogy a zenekar bejelentette, hogy színpadra lép az április 3-i Grammy-díjátadón Las Vegasban.

Kedves Olvasónk!

Elindult hírlevelünk, ha szeretné, hogy önnek is elküldjük heti ajánlónkat, kattintson ide a feliratkozásért!

A Magyar Narancs független, szabad politikai és kulturális hetilap.

Jöjjön el mindennap: fontos napi híreink ingyenesen hozzáférhetők! De a nyomtatott Narancs is zsákszám tartalmaz fontos, remek cikkeket, s ezek digitálisan is előfizethetők itt.

Fizessen elő, vagy támogassa a független sajtót! Olvassa a Magyar Narancsot!

 

 

Figyelmébe ajánljuk

Elődöntős a férfi kardcsapat

  • Narancs.hu/MTI

Az első mérkőzését magabiztos vívással megnyerte a magyar férfi kardválogatott, ezzel bejutott az elődöntőbe a párizsi olimpián.