Stroke-ja volt Brian Maynek

  • narancs.hu
  • 2024. szeptember 4.

Zene

A Queen gitárosa már jól van, és újra zenélni fog.

Kisebb agyvérzéssel került kórházba Sir Brian May, a Queen gitárosa. A zenész nem tudta irányítani a bal karját. A BBC szerint May már otthon lábadozik, és javul az állapota.

May egy videóüzenetben tárta a nyilvánosság elé az egy hete történt estett, de hozzátette, azóta jól van és már visszanyerte annyira az erejét, hogy újra zenéljen. „A jó hír az, hogy az elmúlt napok eseményei után tudok gitározni” – mondta egy videóban, amelyet a honlapján tett közzé szerdán a 77 éves Brian May.

A zenész egyébként elég lazán beszélt a történetről, és azt is elmondta, azért nem mondta el hamarabb, mert nem akart együttérző és aggódó üzeneteket kapni.

 

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk

Erdélyi, tehetséges és korszerű gondolkodású alkotó volt - Kós Károly életműve a Műcsarnokban

Az építész neve hallatán rögtön Erdély, Kalotaszeg, dekoratív faszerkezetek és meredek tetők jutnak az eszünkbe. Munkássága azonban több a stílusnál; a társadalmat szolgáló építész prototípusát ismerhetjük meg következetes életpályájában. Ezt bizonyítja a Műcsarnokban látható kiállítás is, amelyet születésének 140. évfordulójára rendeztek meg Anthony Gall kurátor közreműködésével.