Szívroham okozta Palotai Zsolt halálát

  • narancs.hu
  • 2023. november 22.

Zene

DJ Palotai, az elektronikus zene hazai meghonosítója múlt héten, 62 évesen hunyt el.

Szívroham okozta Palotai Zsolt, azaz DJ Palotai halálát – derült ki a boncolási jegyzőkönyvből, erősítette meg a Telexn.hu-nak a Tilos Rádió és Palotai családja.

Palotai Zsolt 62 éves korában halt meg, ő volt az egyik legismertebb magyar underground DJ, akinek a neve összefonódott a Tilos Rádióval is. Palotaira az elektronikus zene, a drum and bass és a breakbeat egyik legfontosabb meghonosítójaként tekintettek, a kilencvenes évek elejétől a magyar zenei élet fontos alakja volt. A rendszerváltás időszakában a Tilos az Á Klub művészeti vezetője, majd a Tilos Rádió zenei főszerkesztője volt.

A szerdai nap Palotai Zsoltról, azaz DJ Palotairól fog szólni a Tilos Rádióban, a műsorban beszélgetések lesznek, és a DJ zenei pályafutását is felelevenítik – írja Facebook-oldalán a Tilos Rádió.

DJ Palotaival másfél évvel ezelőtt, hatvanadik születésnapja alkalmából készítettünk interjút:

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk