Tóth Gabi: „Soha nem vártak tőlem semmit és 'megvenniük' sem kellett”

  • narancs.hu
  • 2022. április 7.

Zene

A Fidesz kampányzáróján is fellépő énekesnő úgy érezte, ideje tiszta vizet önteni a pohárba. 

Tóth Gabi szerda esti Instagram- és Facebook-posztjában fejtette ki, miért érzi úgy, hogy az elmúlt majdnem egy évben karaktergyilkosság áldozata volt. Az énekesnő szerint minden az Eucharisztikus Kongresszussal kezdődött, ahol nyilvánosan is megvallotta hitét, amit egyébként korábban sem titkolt.

Terjedelmes bejegyzésében Tóth Gabi azt írta: „Álmomban sem gondoltam volna, hogy ez egyes médiumokból, emberekből milyen elképesztő gyűlöletet vált ki.” Állítása szerint folyamatos támadásoknak volt kitéve, ostobának és álszentnek nevezték, miközben azzal is vádolták, hogy eladta magát a hatalomnak. Szerinte ez már csak azért is problémás, mivel „ebben az időszakban nekem a politikához közöm nem volt.”

„Az a nemtelen, sokszor igaztalan támadás cunami, azonban, ami a magukat elfogadónak és toleránsnak hirdető oldalról érkezett felém gyakorlatilag belesodort egy olyan szerető közegbe, ahol valóban el- és befogadtak” – olvasható az énekesnő posztjában, amelyben arról is beszámolt: „elképesztő érzés volt azon a színpadon állni” (Orbán Viktor mellett, a Fidesz kampányzáró rendezvényén). 

Tóth Gabi úgy érzi, a legnagyobb bajban álltak mellé és segítő kezet nyújtottak neki, miközben „soha nem vártak tőlem semmit ezért cserébe és »megvenniük« sem kellett, hiszen mindig is ez volt az én hitem szerinti, valódi közösségem”. Az énekesnő önmagát egyébként továbbra is lázadónak tartja, „aki harcolni fog az igazságért”.

Kedves Olvasónk!

Elindult hírlevelünk, ha szeretné, hogy önnek is elküldjük heti ajánlónkat, kattintson ide a feliratkozásért!

A Magyar Narancs független, szabad politikai és kulturális hetilap.

Jöjjön el mindennap: fontos napi híreink ingyenesen hozzáférhetők! De a nyomtatott Narancs is zsákszám tartalmaz fontos, remek cikkeket, s ezek digitálisan is előfizethetők itt.

Fizessen elő, vagy támogassa a független sajtót! Olvassa a Magyar Narancsot!

Figyelmébe ajánljuk