14 aneszteziológus mondott fel a Semmelweis Egyetemen nyár óta

  • narancs.hu
  • 2023. szeptember 27.

Belpol

Az intézmény tájékoztatása szerint a betegellátás ennek ellenére is folyamatos.

Július 1-je óta 14 aneszteziológus jelentette be távozási szándékát – válaszolta a Telex megkeresésére a Semmelweis Egyetem. Az újság egyik olvasójától tudta meg, hogy több aneszteziológus is felmondott a klinikán, ami miatt szerinte nehezen lett biztosítható a műtéti ellátás. A Semmelweis Klinikai Központjában most 138 aneszteziológus és 47 aneszteziológus rezidens dolgozik.

„A klinikákon a betegellátás folyamatos, így a tervezett és az akut műtétek is a megszokott rendben folynak az akut beavatkozások prioritásával”

– válaszolta az intézmény.

November 1-jétől a Semmelweis Egyetem tulajdonába kerül a Merényi Gusztáv Kórház Telephelye, ennek részeént kórházi osztályt is elköltöztetnek. Az egyetem akkor azt kérte, hogy a költözések alatt a betegellátás zavartalan lesz, és kérte, hogy a betegek kövessék az egyetem honlapját az aktuális információkért.

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk