15 petárdázót és 48 részeg sofőrt kapott el a rendőrség

  • narancs.hu
  • 2024. január 1.

Belpol

Szilveszter éjjelén volt erkélytűz és baleset is.

Húsz esetben, tizenöt emberrel szemben indult eljárás polgári felhasználású robbanóanyaggal és pirotechnikai termékkel kapcsolatos szabálysértés miatt vasárnap dél és hétfő reggel hat óra között - közölte az Országos Rendőr-főkapitányság. A rendőrség egy súlyos és négy könnyű sérüléssel végződő balesetről kapott értesítést.

Pest megyében, Gödöllőn egy férfi súlyos égési sérüléseket szenvedett, amikor a közelében lépett működésbe egy tűzijáték. Budapesten egy erkély bútorzata gyulladt ki, mert szabálytalanul használták a tűzijátékokat. Csak anyagi kár keletkezett, a rendőrség közveszély gondatlan okozása miatt, ismeretlen tettessel szemben indított eljárást.

Szilveszter este, valamint az újév első óráiban a rendőrök összesen 48 embert állítottak elő ittas járművezetés gyanúja miatt.

 

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk