24-en jelentkeztek a korrupcióellenes hatóság munkacsoportjába

  • narancs.hu
  • 2022. november 25.

Belpol

A pályázatok értékelése pénteken kezdődött meg. 

24-en jelentkeztek az Integritás Hatóság korrupcióellenes munkacsoportjába – írja a hatóság közleményében. A tárgyában kiírt pályázati felhívásának beadási határideje 2022. november 24-e éjfél volt.

A pályázatok feldolgozása és értékelése pénteken megkezdődött annak érdekében, hogy a munkacsoportba a hatóság igazgatósága 10 nem kormányzati szereplőnek képviselőjét kiválaszthassa. A pályázók megoszlására vonatkozóan a feldolgozást követően adnak tájékoztatást. 

A témában Martin József Péter, Transparency International Magyarország ügyvezető igazgatója írt nemrégiben publicisztikát a Magyar Narancsba. 

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk

A falnak is szeme van

Túlzás lenne azt állítani, hogy a Radiohead különösebben sok vidámságot csalt volna az arcunkra, épp ezért furcsa a némiképp utódzenekarának tekinthető The Smile névválasztása.

Mélyen tisztelt publikum!

  • - turcsányi -

„Vándorcirkuszos szeretnék lenni, hóban-esőben a cirkusszal menni…” – köszöntötte az új évtizedet 1970-ben Karda Beáta.

Szabó, baka, kém

Hogyan válhatott a II. világháború kulcsfontosságú alakjává egy divattervező? Miért hízelegtek nagy hatalmú német vezetők egy töpörödött francia nőnek?